donderdag 25 maart 2010
  1 Replies
  2.2K Visits
  Subscribe
Hoi,
Van augustus tot november gaan wij met onze twee kinderen van 6 en 8, drie maanden trekken op de fiets. De bestemming is nog niet bepaald, maar we gaan zeker!!
Wij hebben van Vietnam wel wat positieve verhalen gelezen, dat dit mogelijk moet zijn, graag zouden wij nog wat meer ervaringen willen lezen.
Groetjes Hilda
Waardeer dit bericht:
13 jaar geleden
·
#7004
Weer een stapje dichterbij. Wij hebben de heenvlucht geboekt naar Ho Chi Mingh City en we zijn nu bezig met het visum, dit gaan we ook thuis regelen omdat we geen visum autorisatie hebben. De kinderen hebben nu ook vakantiefietsen. De oudste van 8 een mooie trek fiets met 21 versnellingen en de jongste van 6 een aanhangfiets van Trek met 7 versnellingen. De eerste oefentochten hebben we er al op zitten. We gaan eerst een hotel boeken in HCM om even rustig te acclimatiseren en te sleutelen aan de fietsen, daarna op avontuur... Eerst naar het Mekong Delta en dan gaan we naar het noorden fietsen. We hebben er veel zin in! We denken om via Laos naar Thailand te gaan en misschien nog naar Maleisie.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!