dinsdag 03 juli 2012
  1 Replies
  3.6K Visits
  Subscribe
Lang niet meer op het forum geweest. Maar terug van weg geweest.

Dit jaar trappen we door Europa. De bus en trein verruilen we voor de fiets. Onze eerste fietsvakantie starten we in Hongarije waar ooit ons backpackavontuur (toen nog zonder kinderen) begon. Dus voor ons dit jaar geen verre reis, wel vele trapkilometers.

Is er iemand die ooit buiten Europa heeft gefietst. Want volgend jaar willen we toch wel weer naar een ander continent. Fiets mee op het vliegtuig en gaan....alleen waarheen? Wie heeft ervaring of weet een leuke, redelijk vlakke bestemming, waar wij als dutch-kids-bikers op avontuur kunnen.

Laat van je horen!
Waardeer dit bericht:
10 jaar geleden
·
#11054
Hoi Nathalie,

Ik reageer even op dit bericht, maar ik heb ergens anders gelezen dat jullie dit jaar in de Isaan gaan fietsen. Doen jullie dit alleen of met een organisatie? Wij willen in oktober/november dit jaar van Bangkok naar Phuket fietsen, met Asian way of Life. Onze kinderen zij 5 en 8. We hebben al vrij veel gefietst in Azië, maar altijd op huurfietsen. Ik ben wel benieuwd hoe het gaat met de fietsen in het vliegtuig en dan vooral de aanhangfiets en de weehoo Igo.
Ik zou het leuk vinden om met jullie wat ervaringen uit te wisselen, wij wonen in Frankrijk en fietsen met kinderen is hier nog vrij on gewoon ;-)!

Groetjes Nadine
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!