donderdag 12 mei 2011
  3 Replies
  2.3K Visits
  Subscribe
22 juni vertrekken we samen met onze tweeling van bijna 3 voor 2,5 week naar Vietnam. Graag willen we een fietstocht gaan maken door de Mekong Delta. Heeft er iemand ervaring mee en weet iemand of het mogelijk is om fietsstoeltjes te kopen/huren in Vietnam?
Waardeer dit bericht:
12 jaar geleden
·
#8985
Hoi Wouter en Sonja,

Vorig jaar hebben wij in de Mekong gefietst vanaf onze homestay op een eiland voor Vinh Long. Het is dus zeker wel mogelijk, voor een dagtocht sowieso. ( kijk anders even op http://www.mawekafloinazie.nl/Vietnam.html vanaf 19-02-2010 - Vinh Long) Wil je langere tijd gaan fietsen dan moet dat ook wel te regelen zijn maar dan kan je dat beter ergens in een wat grotere stad regelen zoals Can Tho of Vinh Long zelf. Hetzelfde geld denk ik voor kinderzitjes, die zijn wij bij de dagtochtjes niet tegen gekomen. Vietnamese kinderen kennen dat dan ook niet, gewoon op de stang of achterop de bagagedrager.

Als je nog meer info over Vietnam met kinderen wil weten... ik hoor het wel. ( <!-- e --><a href="mailto:mcfly1971@gmail.com]mcfly1971@gmail.com[/url]<!-- e -->;)
12 jaar geleden
·
#8986
Beste Wouter en Sonja,

Ik wil graag weten of het gelukt is om in Vietnam fietsstoeltjes te huren. Wij gaan in April 4 weken met onze zoon van dik 3 1/2 door het land reizen en zouden graag af en toe een fietstocht maken.

Groet,

Sandra
12 jaar geleden
·
#8987
Beste Sandra,

Er zijn in Vietnam wel fietszitjes en die worden ook wel door de lokale bevolking af en toe gebruikt, maar meestal zitten Vietnamese kindjes toch ergen voorop of achterop (meestal een brommer en soms een) fiets gepropt, soms op een krukje of zo. Ik zou er dan ook niet zo maar vanuit gaan dat een fietsverhuur bij een hotel kinderzitjes heeft. Misschien eerst even een marktje of plaatsje doorstruinen en zelf een kinderzitje aanschaffen desnoods. Succes en heel veel plezier!
Esther
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!