1. jan&marjan
 2. Uitstapjes
 3. maandag 03 mei 2010
 4.  Abonneer via e-mail
Een hele leuke ervaring met de fiets de omgeving van Ubud verkennen. Wij deden dit met http://www.banyantreebiketours.com/ en dat is HEEL goed bevallen. We hebben veel gezien en geleerd over Ubud en de Indonesische cultuur. DUS DOEN!! vraag naar ''Gede' als tour guide, hij is echt heel leuk!
Waardeer dit bericht:
http://www.jamamoma.nl
Kenia(04), Nieuw Zeeland(05), Cuba(06), Mexico(08), Thailand, Maleisië, Australië en Indonesië (4 maanden 09/10), Maleisië (Perhentians) M-Borneo (11) Marokko (12) ZwedenNoorwegen(13) Italië(14) Java,Bali (15)
Reageer
Er is nog geen reactie geplaatst.
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
hai Jan en Marjan,

Leuke tip, wij gaan deze zomer naar Bali en willen ook geen fietsen in de omgeving van Ubud en dit ziet er goed uit.

Groetjes Maris
The world is a book and those who don't travel read only one page
 1. meer dan een maand geleden
 2. Uitstapjes
 3. # 1
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Wij hebben ook gefietst in Ubud maar.......

Eigenlijk gaan alle routes down hill en is iedereen er erg enthousiast over. Wij hadden allebei een kind achterop, maar onze oudste 2 (toen 5 en 7 jaar) moesten dus nog zelf fietsen. Dat vonden de balinezen wel spannend. Om het voor ons zo veilig mogelijk te maken hadden ze een andere route bedacht.........heuveltje op, heuveltje af. Mijn man heeft Rens (5 jaar) veel moeten duwen en was dus zelf helemaal gesloopt toen we aankwamen. Volgens ons hadden onze kinderen beter de gewone down hill route kunnen doen, maar ja de balinezen weten natuurlijk niet dat die kindjes thuis dagelijks kilometers fiets ervaring opdoen.

Wat ons betreft: sta er op dat je de down hill route mag fietsen, dat is echt een geweldige ervaring!

Groetjes Saskia
zonder kids: China, Tibet, Nepal, India, Australië, Egypte, Mexico, Zimbabwe, Zambia, Malawi.
Kids: Teun 2002, Rens 2004, Wout 2005, Guus 2008, Joep 2010
2009 Bali
2012 Laos, Cambodja en Vietnam
2013 Tansania
2015 Marokko
 1. meer dan een maand geleden
 2. Uitstapjes
 3. # 2
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Wij hebben dit ook gedaan. Met twee kinderen achterop. Errug goed bevallen. Het vraagt soms wel wat van je stuurkunsten (waardoor je soms minder van de omgeving kunt genieten), maar ik vind het ook echt een aanrader. Het is wel kostbaar (zie de site), dus daar moet je je even overheen zetten. Het is zeker waar voor je geld!

De begeleiding is super. Bijna 1-op-1 fietst er iemand naast je. Fietszitjes (van redelijke kwaliteit) en zelfs helmpjes voor de kinderen. Continue voorraad gekoeld water en een banaantje. En zelfs een koud handdoekje. Waanzinnige lunch na afloop.
Zonder kinderen: Singapore, Maleisië, Thailand, Laos, Vietnam, China, Australië, Bolivia, Namibië, Canada.
Met kinderen (twee meiden uit 2007): Amerika, Portugal, Indonesië, Maleisië, Singapore
 1. meer dan een maand geleden
 2. Uitstapjes
 3. # 3
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Dit is inderdaad een hele leuke activiteit om samen met de kinderen te doen!! Wij zijn met de eerste twee op bali gaan fietsen en dit was geweldig, vele prachtige omgevingen en voor de kids werd t interessant door onderweg een spelletje te doen (ik zie ik zie wat jij niet ziet) of hoeveel olifantjes zie je etc.. geweldig!! als ik er aan terugdenk zit ik weer voor de computer met een lach op mijn gezicht. Vanwege de infrastructuur hadden wij de kinderen ook achterop alleen voor de veiligheid hadden wij van tevoren 2 bagagedragers meegenomen. Deze hebben we toen [url=http://www.bikester.nl/bagagedrager.html:145j5df7]hier gekocht[/url:145j5df7], seets hadden ze daar gelukkig, ik fiets liever met een gerust hart! De kinderen zaten veilig, wij deden af en toe erg ons best om onze stuurkunsten in controle te houden maar uiteindelijk is het altijd goed gegaan en het was een superervaring!
when nothing goes right go left!
 1. meer dan een maand geleden
 2. Uitstapjes
 3. # 4
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
@fietsfanaat,
hadden jullie je eigen bagagedrager meegenomen? Waarom als ik vragen mag, dat zou nooit in me opkomen.. en ben nu wel erg benieuwd wat je idee erachter was.
Ben blij om te lezen dat ze ook helmpjes voor kinderen hebben want wij gaan wss op bali ook fietsen met onze dochter van dan 3,5
met dochter: Kreta, Maleisie (2x), Italie, Indonesie (Java en Bali), China+Hongkong, Zweden, Sri Lanka, Polen, Vietnam
zonder:oa. India, Mexico, Guatemala, Belize, Nicaraqua, El Salvador, Honduras, Peru, Suriname, Kenia, Marokko, Jordanie, Cambodja, China
 1. meer dan een maand geleden
 2. Uitstapjes
 3. # 5
 • Pagina :
 • 1


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!