maandag 01 februari 2016
  4 Replies
  2.8K Visits
  Subscribe
Onze reis is in zicht en bijna alles is nu geregeld. Nu wil ik alleen nog de bootreis naar Koh Pha Ngan regelen. We vliegen vanaf Bangkok naar Surat Thani en komen om 11 uur aan. Er is de mogelijkheid om dan een bus-boot ticket te boeken waarbij de bus om 11.20 uur vertrekt. Kan iemand me vertellen of dit te doen is? (het is vast een klein vliegveldje...) Of is het beter om een taxi naar de Donsak te nemen? Ik heb ergens gelezen dat er weinig taxi's op dit vliegveld zijn. En dan betaal natuurlijk zeker de hoofdprijs. Iemand een idee hoe lang de taxi er over zou doen naar Donsak? Voor de bus staat er 1,5 uur voor. Mogelijk stopt die overal op de route? Alle info is welkom!
Waardeer dit bericht:
8 jaar geleden
·
#20276
Suratthani is inderdaad een heel klein vliegveldje maar ik vind 20 minuten wel aan de krappe kant, je kan natuurlijk ook al heel makkelijk vertraging tijdens de vlucht oplopen.
Als het nou om een kleine meerprijs gaat dan kan je het proberen maar hou er rekening mee dat je misschien de bus gaat missen, dan kan je natuurlijk altijd nog een taxi nemen.
8 jaar geleden
·
#20277
Waarom heb je niet een fly-ferry ticket gekocht bij NokAir of AirAsia? Ben je in 1 keer klaar.
8 jaar geleden
·
#20278
wij hebben onze ferry's naar Koh Phangan en Koh Tao via <!-- w -->http://www.ferrysamui.com<!-- w --> besteld,misschien een idee.
8 jaar geleden
·
#20279
Ik zag op 12goasia ook bus en boottickets samen. Wij gaan ook vanaf die site boeken helemaal niet duur.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!