donderdag 12 mei 2011
  5 Replies
  2.9K Visits
  Subscribe
Wij willen tijdens onze reis in november graag de ferry nemen van Phuket naar Koh Phi Phi en van Koh Phi Phi naar Krabi. Nu vind ik op internet 1001 sites waar je ferry's kan boeken, maar ik zie door het bos de bomen niet meer... Is het nodig dit vooraf te boeken (wij reizen toch min of meer in hoogseizoen)? Zoja, hoeveel tijd vooraf en via welke site boek ik best? Wat gebeurt er dan als een ferry gecancelled wordt door te ruige zee of zo?

Alle tips meer dan welkom!
Waardeer dit bericht:
12 jaar geleden
·
#8980
Hoi,

Wij hebben in oktober deze reis gemaakt en de ferry niet vooraf geboekt. Dit ter plekke geregeld of laten regelen. Geen enkel probleem mee gehad. De ferry is echt heel groot en er worden ook dagtripjes mee gedaan. De ferry van Phi Phi naar Lanta is wat kleiner, maar moet ook geen probleem zijn lijkt mij.
12 jaar geleden
·
#8981
Hoi Kaya,

Wij zijn net terug uit Thailand en zijn met de ferry van surrat thani naar koh phangan gegaan en daarna met de ferry naar Koh samui, dit was niet in het hoog seizoen maar we hebben dit ter plekke geregeld, en dit was geen probleem.

Groetjes Danielle
12 jaar geleden
·
#8982
Mag ik vragen wat jullie bedoelen met ter plekke? Is dat dan een uurtje voor vertrek 4 ticketjes kopen? Of een dag of 2 voordien?

Wij landen namelijk in Phuket na de middag en de dag erna 's morgens vroeg zouden we reeds willen vertrekken naar Koh Phi Phi.
12 jaar geleden
·
#8983
Wij zijn via Phuket naar Koh Yao Yai gegaan. Dit hebben we geregeld via het resort. Het ticket voor Phi Phi hebben we gewoon aan de pier gekocht voordat de boot vertrok. Je kon dan ook een ticket kopen voor Phi Phi en Lanta. Dat hebben wij toen gedaan.
12 jaar geleden
·
#8984
Hoi Kaya,

Sorry dat ik zo laat reageer maar wij hebben dit inderdaad een half uur voor vertrek geregeld, en op de terugweg hebben we dit een dag daarvoor in het resort geregeld.
Je zou na aankomst in je hotel meteen een boeking kunnen doen, dit lijkt me geen probleem.

Groetjes Danielle
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!