donderdag 20 september 2018
  0 Replies
  1.7K Visits
  Subscribe
Hallo dames en heren.

Ik ben op zoek naar ervaringsdeskundigen; mijn vriend en ik willen aankomende winter graag de winterzon opzoeken en kunnen door gunstige omstandigheden drie weken vrij nemen rond kerst. We zaten eraan te denken om naar Bali af te reizen met ons zoontje van dan bijna twee omdat:

- het lijkt ons een erg mooi maar ook chill eiland (lekker eten, strandjes, goed te bereizen door het toerisme, mooie accomodaties)

- er is geen malaria

- ik hoor er goede verhalen over

Los van de lange vlucht zie ik aan de ene kant echt zoveel mensen die met kind naar Bali gaan en het heerlijk hebben, maar….lees ik ook over het gevaar van Dengue in het regenseizoen (als wij er zijn). In 2016 is er een piek aan besmettingen geweest op Bali, nu vind ik er weinig info over. Ik heb in het verleden heel veel gereisd zelf, maar met zon kleintje vind ik toch wat anders, dus…mijn vraag is of er mensen hier naar Bali zijn geweest recentelijk en hoe risicovol die dengue nou echt is? Moet je de hele tijd smeren/opletten om niet lek geprikt te worden en worden er veel mensen ziek, of valt het wel mee, een beetje opletten en dan is er weinig risico? Ik vind er geen goede cijfers over en vind het daardoor zo moeilijk te beslissen! Vandaar dat ik even om advies kom vragen. En ik snap dat dit maar enkele ervaringen zijn maar hoor gewoon graag wat ervaringen om een beeld te krijgen :). Over het reizen heb ik geen zorgen maar wil een (ernstig) ziek kind natuurlijk vermijden. Iemand die mij hier meer over kan vertellen?



Super bedankt bij voorbaat!
Waardeer dit bericht:
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!