donderdag 18 januari 2018
  5 Replies
  2.9K Visits
  Subscribe
Hoi hoi,

wij vonden mooi geprijsde tickets van Dusseldorf naar Bangkok via Momondo...werden we doorgelinked naar 'Skytours'....Toen alles (lees alles, grrrrrr) was ingevoerd en we op 'betalen' drukten, werd er ineens geschreven dat de tickets niet meer beschikbaar waren.
Mijn man chat daar vervolgens met iemand over, die daarna ineens belt en een nieuw aanbod doet. Hij kan een nieuwe link sturen (zelfde vertrektijden, alleen geheel is dan 60 euro duurder, ook zo gek wat maakt die 60 nou uit?).
We worden toch n beetje paranoia...al met al zo'n 3000 euro, die je niet zomaar overmaakt. Zo gek dat ze gewoon gaan bellen (of zijn we niet meer gewend aan goede service?). Terwijl ik dit schrijf belt hij nog eens of we de link al hebben (nb het klinkt als een Indier, waarschijnlijk in zo'n callcenter ergens).
Kortom; heeft iemand ervaring met Skytours of een soortgelijk boekingskantoor...Is dit gewoon hoe het gaat tegenwoordig of heb ik reden om paranoia te zijn...(het begon dus via Momondo)...dank voor jullie reacties!
Waardeer dit bericht:
6 jaar geleden
·
#26109

Wij gaan ons lekker verheugen en voor het eerst een wat accomodaties vooruit boeken. In Sri lanka waren we zoveel tijd kwijt via trage wifi kamers te vinden, dat we maar iets meer vooruit gaan plannen, ook wel een keer leuk!!
Welterusten...Mijke


Fijn! Nu lekker genieten en plannen.

Laatste ervaring die wij hebben in Thailand/Maleisie was dat de WiFi prima is en je voor een paar Euro koop je een locale sim kaart met voldoende data voor de hele vakantie.
6 jaar geleden
·
#26108
Hoi hoi, hier een update van ons paranoia nachtelijk avontuur:

allereerst dankjewel voor jullie reacties en het welkom hier! Wij zijn trouwens Rubin, Mijke, Uma (10) Benk (8) en Boet(5). Met de oudste twee hebben we hier al een reisverslag gemaakt in 2011-2012 van onze reis van 6 maanden naar maleisie/cambodja/thailand en Myanmar...Vlak na die reis werd ik zwanger van Boet die nu bijna 5 is.
2 jaar geleden ging hij voor het eerst met ons naar Azie, Sri lanka en nu vliegen we op Bangkok op 6 juli.

Want ja...inderdaad....we hebben toch om 01.30 s nachts op de knop verzenden gedrukt, spannend...en gewacht of er tickets binnen kwamen binnen een uur zoals beloofd ...niet dus. Wel gemaild en direct een reactie dat t eraan kwam maar niks.
Vanochtend aan het werk om 10.00 niks, 14.00 niks etc. Ondertussen hadden we al van de creditkaart-maatschappij begrepen dat je daarvoor verzekerd bent (dat scheelde een hoop stress)...Om 17.00 nog eens gemaild en toen kwamen ze ineens binnen...Rubin was toch al het lievelingseten van kids aan te maken (Thaise viskoekjes), dus tijdens het eten het goede nieuws aan de kids verteld, die door kamer dansten; Joepie weer naar Azie...

Kortom: een hele goede deal, van Dusseldorf naar Bangkok, 6 juli - 2 augustus: 2950 voor ons 5-en. We vliegen met Etyad geboekt bij Skytours en gevonden via Momonodo (tot nu toe vinden we hier de goedkoopste vluchten, ook vorig jaar naar Rome bijvoorbeeld...zij combineren ook verschillende maatschappijen in europa, om de goedkoopste retour te maken).
Wij gaan ons lekker verheugen en voor het eerst een wat accomodaties vooruit boeken. In Sri lanka waren we zoveel tijd kwijt via trage wifi kamers te vinden, dat we maar iets meer vooruit gaan plannen, ook wel een keer leuk!!
Welterusten...Mijke
6 jaar geleden
·
#26107
Ik ken heel sky-tours niet dus lastig te beoordelen, ik ben wel heel erg benieuwd hoe het afgelopen is.
Ik vind het ook altijd lastig om die keuze te maken, ik kies dan ook liever voor veilig terwijl dit vaak net weer wat duurder is.
Ik zal eens een nieuw onderwerp openen over het boeken van tickets, altijd weer handig voor de volgende x.
6 jaar geleden
·
#26106
Afhankelijk van hun boekingssyteem kan dit. (niet leuk natuurlijk)

Gebruikelijk is dat als je gaat boeken de tickets die jij gekozen hebt tijdelijk (bv 15 minuten) gereserveerd worden.
Als ze dit niet doen is het mogelijk dat via de duizende andere verkoopkanalen de tickets ondertussen verkocht zijn in jouw boekingsklasse.
Die €60,- verschil zal waarschijnlijk te maken hebben dat je nu in een andere boekingsklasse valt. Je zit zoals jezelf al aangeeft gewoon in hetzelfde toestel op dezelfde stoel, maar ja dat is verkoop.

Heb je met je CC betaald of bankpas. En in geval van bankpas, is het bedrag afgeschreven?

Maar als het niet goed voelt dan gewoon bij SchipholTickets, Gate1 of een van de andere meer bekende agente boeken en het verschil voor lief nemen. Die paar € tov van de eventuele stress is het voor ons vaak niet waard :)

Oh ja, en welkom op het forum!
6 jaar geleden
·
#26105
Geen ervaring mee. Lastige keuze...

Voor hoeveel personen kijk je? Welke data?

Kunnen we misschien even met je meekijken...
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!