maandag 25 december 2017
  7 Replies
  2.8K Visits
  Subscribe
Heeft er iemand ervaring met het boeken van vluchten bij Tripsta? Deze is namelijk €200 goedkoper dan Gate 1, ik twijfel.....Gate 1 is gewoon prima toch? Maar over Tripsta twijfel ik eigenlijk een beetje.
Waardeer dit bericht:
6 jaar geleden
·
#25900
Hoi,

Bedoel je Tripair? Ik zag onze vluchten er ook veel goedkoper op staan. Maar als ik dan doorlinkte via skyscanner naar Tripair bleek die vlucht opeens veel duurder of helemaal niet beschikbaar. Zelfs tijdens het invullen van onze gegevens bleek de vlucht opeens niet meer beschikbaar.

het voelde niet goed dus we hebben uiteindelijk niet daar geboekt.

Ik heb meerdere keren feedback gegeven aan Skyscanner maar die goedkope vluchten blijven erop staan. Heel vaag allemaal.
6 jaar geleden
·
#25901
zo ver heb ik eerlijk gezegd nog niet gekeken maar het is echt tripsta, ik ken het verder ook niet, hoop eigenlijk dat er iemand hele goede ervaringen mee heeft :)
6 jaar geleden
·
#25902
Uit nieuwsgierigheid; voor welk land heb je gekeken?
Ik heb zelf al geboekt hoor maar ik ben heel benieuwd waar jullie heen willen dit jaar :)
6 jaar geleden
·
#25903
Ik had dezelfde ervaring met Tripsta, onze goedkope vlucht kon na doorklikken en invullen gegevens niet geboekt worden. Heel irritant en jammer... uiteindelijk 'gewoon' bij KLM tickets geboekt, was wel €65 pp duurder maar dan weet ik wel waar ik moet zijn als er iets niet goed gaat onderweg.

Groet,
José
6 jaar geleden
·
#25904
Wij willen graag naar Indonesië dus ik kijk nu naar vluchten naar Denpasar, Singapore, Jakarta en Kuala lumpur, best breed dus :)
Ik zie vaak goedkope vluchten voorbij komen maar dan vertrouw ik de boekingsite niet, mijn voorkeur gaat denk toch uit naar Gate1 of schipholtickets.com, deze hebben vaak ook hele mooie prijzen hoor maar ja..... als ik €200 kan bezuinigen doe ik dat natuurlijk ook graag, mits het vertrouwd is natuurlijk.
Iemand toevallig slechte ervaringen met bovenstaande sites?
6 jaar geleden
·
#25905
Ik heb tripsta ook overwogen.
Heb uitgebreid online reviews gelezen. Maar ze waren mn negatief mbt data wijzigingen en dan hoge extra kosten. Maar die flexibiliteit zoek ik niet dus vond ik geen bezwaar.

Maar net als eerdere schrijvers. Toen ik echt wilde boekwn was het inewns veel duurder. Dus uiteindelijk er niet geboekt.
6 jaar geleden
·
#25906
Gate 1 is gewoon prima toch?


Ja, nog geen negatieve ervaring mee gehad.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!