woensdag 10 augustus 2016
  15 Replies
  5.2K Visits
  Subscribe
Ik zie een leuke prijs bij Qatar voor onze reis naar Zuid-Afrika. Iemand ervaring met deze maatschappij? Overstappen in Doha.. op de heen reis 1.50min en op de terugreis 0.50min. Is dit niet krap???
Zowel heen als terugreis nachtvlucht.
Voor €3800,- met z'n 5en naar Zuid-Afrika in de zomervakantie terwijl ik op €1000,- pp had gerekend.

Ik lees graag jullie ervaringen met deze maatschappij :)

Groetjes Mirtje
Waardeer dit bericht:
7 jaar geleden
·
#21472
Wij hebben vorig jaar ook naar Zuid Afrika gekeken. Voor 3 volwassenen en 1 kind. Prijzen (vliegen naar Johannesburg) waren rond de 2700 euro. Je kon dan gratis stop-over maken op de Seychellen. Dit was met Etihad.

Ik weet niet of jullie prijs mooi is... ligt een beetje aan hoeveel volwassen en kindertickets jullie hebben.
7 jaar geleden
·
#21473
ik vind het nog best duur hoor, ik ben voor deze zomer wel goedkoper tegen gekomen, zeker als je vanaf Brussel vertrekt.
volgens mij betaalde je dan zo rond de €500 pp.

Ik heb persoonlijk geen ervaring met Qatar maar hij is vergelijkbaar met Emirates en die is super.
Wat de overstaptijd betreft, misschien mag je wel in je vliegtuig blijven zitten en anders is het hun fout als je de aansluiting mist dus dan wordt dat wel opgelost, wij hebben dat 3 jaar geleden ook in Houston meegemaakt en we werden gewoon op de eerst volgende vlucht gezet.
7 jaar geleden
·
#21474
Wij hebben 3 volwassene en 2 kinder tickets nodig.

Ik zoek op skyscanner en zit wel aan een datum vast..

Voor €500,- ????? Ik heb even gekeken maar voor nu is het vanaf Brussel alleen maar duurder dan vanaf Amsterdam. Goedkoopst is om met Egyptair te vliegen, maar dat wil ik niet ;)
7 jaar geleden
·
#21475
Welke data kijk je?

Ik zie dat begin augustus terug nog lang niet alle vluchten vrij zijn gegeven...
7 jaar geleden
·
#21476
Vanaf Amsterdam zie ik voor bijv. voor 10 juli t/m 31 juli voor 5 personen tickets voor 3560 euro. Vanaf Dusseldorf zie ik tickets voor 3470.

Ik heb even op Etihad gekeken. Zij hebben tickets t/m 6 juli vrijgegeven dus voor de zomer zou je met hen nog even moeten wachten...

Als ik met skyscanner kijk voor eind juni heen begin juli terug zie ik 15 luchtvaartmaatschappijen (tickets zijn dan rond 2700 euro voor 5 maar ja, dat is natuurlijk net buiten het hoogseizoen), kijk ik voor begin juli heen en eind juli terug dan zie ik slechts 8 vliegmaatschappijen... Blijft lastige keuze maar ik zelf denk dat je net iets te vroeg bent...

En het maakt natuurlijk ook uit waar je op vliegt. Ik heb nu retour naar Johannesburg gekeken...
7 jaar geleden
·
#21477
Ik denk dat je nog net wat te vroeg bent, ik zou nog een week of 6 wachten zodat er meer maatschappijen op staan, nu staan er alleen nog maar de duurdere op waarschijnlijk.
Normaal gesproken kan je 11 maanden voor je terugreis datum boeken dus als je in augustus terug komt dan kan je het beste pas vanaf september boeken.
7 jaar geleden
·
#21478
Ik zoek op 7 juli (avond) OF 8 juli heen en 31 juli terug.. Johannesburg! Eind augustus verwacht ik eigenlijk wel dat er van alles op zal staan.. dan zit ik 11 maanden van te voren ;)
Thanx voor het meekijken!!!
Ik ben zo vroeg omdat ik alle accommodaties wil vastleggen en bij de meeste hebben ze maar 1 of 2 familie kamers. En ik wil perse GEEN aparte kamers zodat we ons moeten opsplitsen.

Kennis van me is stewardess bij KLM en is erg positief over Qatar en Emirates. Mijn partner is behoorlijk lang en hoor over KLM dat het niet heel ruim zit. En voor mijn tieners is het entertainment systeem bij de Midden Oosten maatschappijen wel een uitkomst denk ik... (hun langste vlucht is 4 uur dus zal wel effe anders zijn als ze 1,5x die tijd moeten doormaken)
7 jaar geleden
·
#21479
Mijn vriend is 2mtr en hij vindt de ruimte bij KLM prima. Entertainment is op de lange vluchten ook in orde hoor! Als dit de enige twee redenen zijn zou ik KLM niet uitsluiten.

Dat op een andere vlucht zetten wat fam Moerkens zegt is mij ook een keer overkomen, geen enkel probleem. Check wel of ze in dezelfde groep zitten, dan werkt dit ook als je vervolgvlucht door een andere maatschappij wordt verzorgt (Skyteam, OneWorld oid). Succes met zoeken!
7 jaar geleden
·
#21480
Grappig, zat ik toch met de data in de buurt...

Wat het sowieso duurder gaat maken is dat je op een vrijdag/zaterdag wilt vliegen....

Ik persoonlijk zou het erop gokken en nog even wachten met boeken. Er is genoeg aanbod om zo rond de 3700 euro te vliegen (het is niet maar 1 vlucht...) dus dat kan dan altijd nog.

Ik weet niet hoe je de accommodaties boekt maar als je via booking.com boekt kan je ook vaak voor de optie kiezen om nog kosteloos te annuleren maar dan reserveer je wel alvast...
7 jaar geleden
·
#21481
Vorig jaar met Qatar naar Zuid-Afrika gevlogen. Niets dan lof. Beste maatschappij tot nu toe en misschien nog wel beter dan emirates. Overstaptijd was bij ons ook kort maar zo kort...
7 jaar geleden
·
#21482
@ Maddy: wat waren jullie kwijt voor die tickets en hoe lang van te voren hebben jullie geboekt? Vlogen jullie ook op Johannesburg?
7 jaar geleden
·
#21483
Prima te doen. Paar weken geleden gedaan met zelfde overstaptijd. Het is te doen.. maar doorlopen moet je wel... ;-)
7 jaar geleden
·
#21484
wij vlogen met qatar, ook overstap in doha, eerst een ticket met overstaptijd van 45 min, werd door hen kosteloos omgeboekt naar een ticket met een overstaptijd van 1h5min, overstappen ging heel vlot, en we hebben nog een half uur gewacht voor we op het volgende vliegtuig konden, wij vonden qatar zeer aan te raden
7 jaar geleden
·
#21485
Vorige week de tickets geboekt! Toch voor Qatar gekozen, €777,- pp met korte overstap Doha. En ik kreeg een paar dagen terug een prijsalarm dat de prijzen omhoog gingen... Tickets zijn nu €792,- En ondanks de werelddealweken bij KLM, kunnen ze niet tegen deze prijs van Qatar op (€826,- goedkoopst) Hihi toch blij dat ik ze gekocht heb! Fijn gevoel ook dat het geregeld is. Zeker omdat we toch op bepaalde data willen vliegen.

Het lijkt net de beurs.. hihi.. ik had geen idee dat het zo schommelde met die prijzen.
7 jaar geleden
·
#21486
Qatar. Geweldige maatschappij met zwaar gesubsidieerde tarieven. Of je sponsort onze nationale trots en vliegt voor 1100 euro naar Bangkok, of je kiest Qatar en vliegt voor 650.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!