dinsdag 08 januari 2013
  2 Replies
  2.4K Visits
  Subscribe
Wij hebben voor deze zomer tickets gekocht naar Bangkok, om vandaar uit een rondreis van 6 weken door Azië te maken. Twee jaar terug hebben we in Bangkok visums voor Laos en Cambodja geregeld, dit ging toen vrij eenvoudig. Dit jaar willen we China bezoeken, en willen we ter plekke visum regelen. Heb gegoogled maar krijg niet echt antwoord op mijn vragen. dus daarom doe ik een beroep op jullie.
- Hoe moeilijk is het om een visum te regelen in Bangkok?
- Hoeveel werkdagen duurt het
- Hoeveel kost het?
- Wat hebben we nodig voor het visum bedankt!
vr gr 10us
Waardeer dit bericht:
11 jaar geleden
·
#12364
Visum voor China in BKK gaat vrij makkelijk. Ik had ze beroepshalve nodig, en koos altijd voor de snelle, maar dure variant. Dan zijn ze in één werkdag klaar. Weet niet meer wat dat kostte. Als je geen haast hebt duurt het vier werkdagen.

Het meest aparte is dat,wil je op een redelijke termijn geholpen worden, je vóór openingstijd bij de ambassade moet zijn (het is eigenlijk een ander gebouw, vlak naast de eigenlijjke ambassade). Als dan de deuren opengaan, moet je (echt waar!!) letterlijk de vier trappen oprennen. Degene die deze sprint wint is ook snel aan de beurt. Een aparte gewaarwording. Je zal er ook veel mensen zien die hele stapels papieren inleveren en die visa voor anderen aanvragen. Je kan natuurlijk een visum buro zoeken die alles voor je uit handen nemen. Op Wireless road (de straat waar oa de NL en Amerikaanse ambassade zijn) zijn een aantal van deze burotjes.

Succes, Arjen.
11 jaar geleden
·
#12365
Bedankt Arjen voor je snelle reactie,
heb je net zo als in Nederland een reisschema nodig?
alvast bedankt 10us
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!