donderdag 01 november 2018
  4 Replies
  3.2K Visits
  Subscribe
Hoi,

heeft er iemand ervaring met rondreizen met de camper door nieuw zeeland? We reizen met een baby en peuter.
Ik lees precies dat een camper meer wordt aangeraden dan auto/hotels?
Op welke kostprijs mag je ongeveer rekenen voor een maand (huur, verzekeringen, naft,....)

Alle tips zijn welkom! :-)
Waardeer dit bericht:
5 jaar geleden
·
#28853
Wij huren in juli '19 een camper bij Jucy.
Het is voor ons de eerste keer dat we erop uit trekken met een camper.
5 jaar geleden
·
#28615
Wij zijn net terug van een camperreis door Nieuw Zeeland. Wij zijn een maand weggeweest en hebben bewust gekozen om alleen het Zuidereiland te doen. Wij reisden met onze 2 dochters van 4 en 2 jaar.
We hadden een 6-persoonscamper via Apollo geboekt en dit was inclusief Value Pack € 4500. We hebben totaal 4000 km gereden en het was ondanks de vele regen fantastisch.

Een camper met 2 kleine kinderen is goed bevallen al zullen we een volgende keer auto met huisjes/motels doen. Beide heeft zijn voor- en nadelen. Het links rijden vonden we geen probleem maar meer het rijden met zo'n groot voertuig, maar als je dat geen probleem vindt, is het ideaal. Wij stonden voornamelijk op Top 10 campings.
Mocht je nog iets willen weten dan hoor ik het graag!

Groetjes Patricia
5 jaar geleden
·
#28614
Wij reisden met onze 1,5 jarige ook in een campertje, andere opties waren voor mij destijds geen optie (gezondheid). Je ziet er heel veel campers, het is daar inderdaad wel dé manier van reizen, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat andere opties niet bij jullie zouden kunnen passen.

Na heel lang zoeken huurden we een klein, 14 jaar oud, maar verder prima campertje. Ik zie op de factuur een boekingsdatum van 8 november voor pick-up 28 december (hoogseizoen) en betaalden €1870 (NZD3200) voor 28 dgn incl. huur stoeltje, verzekering etc.. Toegegeven in die camper ga je met 4 personen niet passen, maar was voor ons destijds perfect en heerlijk betaalbaar. De camper hebben we gehuurd bij Freedom Campers en dat was echt top, super vriendelijk en behulpzaam. Hun vloot is wat ouder, maar zeer goed onderhouden. Wellicht kan je bij hen eens kijken voor 4 pers. opties.
5 jaar geleden
·
#28613
Wij hebben het in januari 2017 gedaan met 1 kind van bijna 2 jaar.

We vonden een camper heel makkelijk. Maar 1x de spullen uitpakken en steeds alles bij je.
Hadden een campervan voor 3 personen voor 1 maand met verzekeringen en 1 autostoel voor ongeveer 3500 euro. Had 10 maanden van tevoren geboekt. Hoe langer je wacht, hoe duurder het wordt.

Wij boekten bij totallycampers. Campers Downunder kwam qua prijs aardig in de buurt. Vrienden van ons die in Nieuw-Zeeland wonen hoeken bij Happycampers.co.nz
Zij hebben geen kinderen.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!