1. mtouw
  2. Thailand - reizen met kinderen
  3. woensdag 22 september 2021
  4.  Abonneer via e-mail
Van het weekend besloten maar een gok te wagen. Volgend jaar zomer vliegen wij naar Bangkok met Air/France KLM voor een (hopelijk) nieuwe kennismaking met Azië waar we dan al bijna 3 jaar niet zijn geweest.

Vliegdata 15-Aug tm 2 Sep. Prijs van €1600,- voor ons 4en en dat we kosteloos data en bestemming mogen wijzigen heeft ook wel geholpen de gok te maken. :D

Nu is het al weer meer dan 6 jaar sinds we voor het laatst in Thailand waren met de toen nog hele kleine kinderen. Nu zullen ze 11&13 zijn. Iemand een tip voor een goed Hotel met zwembad voor de eerste 1 a 2 nachten om in het ritme te komen en bij te slapen?
Waardeer dit bericht:
Zonder kinderen: Singapore, Thailand, Bali, USA, Marocco, Turkije, Egypte, Gambia
Met kinderen: Canarische eilanden, Tunesië, Singapore, Thailand, Maleisië & Borneo (2015), Singapore & Maleisië (2017), Boedapest (2018), Vietnam (2019)
Reageer
Er is nog geen reactie geplaatst.
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Gaaf dat jullie de gok gewaagd hebben! Ik ben me ook weer aan het oriënteren op een reis buiten Europa dus hoop zo dat Azie in de zomer weer mogelijk is. Wij verbleven een paar jaar terug in iSanook: een ruim familie appartement in een complex met een prima zwembad om af te koelen. Er was toen ook een gratis shuttleservice naar enkele bekende highlights in de stad. Wij vonden het een aanrader om hier onze Thailand reis met de kids te starten!
  • Pagina :
  • 1


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!