zondag 22 september 2013
  6 Replies
  2.7K Visits
  Subscribe
Hallo,
ik ben bezig onze reis naar Java en Bali te plannen in de zomer volgend jaar. Op de heenweg vliegen we op Kuala Lumpur en blijven daar een paar dagen voor we doorvliegen naar Jakarta (tickets KL-Java inmiddels geboekt via de uitverkoop bij air Asia voor nog geen 100 euro voor ons 4-en! Dank voor de tip...! :))

De terugreis willen we van Bali naar Amsterdam vliegen. Wat tot nu toe het voordeligste lijkt is de optie over Kl terug met Malaysian Airlines. Maar... dan komen we om half 8 's morgens aan op KL waar we pas om iets voor 12 uur 's nachts doorvliegen naar Amsterdam.... Nu is mijn vraag of we 'weg' morgen van het vliegveld? Het gaat dus om een vlucht met tussenlanding, bagage doorgelabeld. Ik vind al googlend wel verhalen van mensen die dan op pad gaan. Maar mij staat bij dat het niet 'mag' bij een tussenlanding. Op de site van het vliegveld of MA vind ik zo snel niets hierover. Ons plan is om die dag de Batu Caves te bezoeken en nog eea van KL mee te pikken.

Heeft iemand hier concrete ervaring mee?
Waardeer dit bericht:
10 jaar geleden
·
#14253
Inmiddels lijken er meer vluchten vrijgegeven. Ik zie nu dat het 600 scheelt wanneer we Bali-Kl en Kl-Asd los boeken tov een boeking. Eerder kon ik niet alleen voor Bali- KL kiezen, nu wel :). En dan kunnen we ook later uit Bali vertrekken. Geen lange tussenstop dus als we niet willen. Missen we wel die Batu Caves... even nog maar denken dus. Ik neem tenminste aan dat we op pad kunnen als we twee losse vluchten boeken... :)
10 jaar geleden
·
#14254
Zo vroeg aankomen wordt wel een hele lange intensieve dag voor de weer lange vlucht naar huis. Dus ik zo wel voor een latere vlucht kiezen.

Ik ben ook volop bezig met de vlucht kl naar bali ( stuk duurder dan naar java maar met air asia altijd nog ok).
10 jaar geleden
·
#14255
De Batu Caves stellen echt niet veel voor... Ik zou het hier zeker niet van laten afhangen!

Super trouwens dat je leuk geprijste tickets hebt!!!
10 jaar geleden
·
#14256
Wij vonden Batu caves ook tegen vallen. Leuk als je in de buurt bent, maar meer ook niet.
10 jaar geleden
·
#14257
Dank jullie wel voor de reacties. Ik vind die Batu Caves er wel enorm indrukwekkend uitzien. Maar... ook erg toeristisch... ;) plan is nu om eind van de middag aan te komen (rond 16 uur) en dan met een taxi op pad. Wellicht dus wel naar die Batu Caves (nog even kijken tot hoe laat we daar terecht kunnen) maar we gaan er inderdaad geen hele dag voor uit trekken. Liever nog een goede nachtrust voordat we de nacht in de lucht doorbrengen...:))

Verder gaan we deze week ws boeken.... Whoehoe! Over 295 dagen vertrekken we al!!
10 jaar geleden
·
#14258
Wij zijn in KL een halve dag op pad geweest met een taxi die ons langs wat highlights bracht. Er schijnen min of meer standaard routes te zijn. Wij zouden dit eigenlijk met een hop-on-hop-off bus toen maar 's ochtends was ons mannetje aardig ziek (spugen). Pas in de loop van de middag was hij opgeknapt en toen hebben we voor de snellere variant gekozen (met taxi dus).

Je hebt nog zat tijd om je erin te verdiepen maar ik denk dat er wel mooiere dingen te zien zijn in KL (die grote moskee vonden wij het meest indrukwekkend op de taxi-tour). Ik heb ook gelezen dat het bird park er erg mooi schijnt te zijn.

Tja, Batu Caves... het is een trap omhoog en daarna sta je in een grot waar bijna niets te zien valt...

Mocht het een hete dag zijn: onze kinderen hebben zich super vermaakt in het water achter de hoge torens. Kan je ook onder soort waterval lopen. Hele leuke sfeer zo tussen al die Maleisische kinderen. Mensen zonder kinderen mogen hier niet in. Dan word je er letterlijk uitgefloten door een streng kijkende agente!

Succes verder met je boekingen! Ben benieuwd op welke prijs je nu uitkomt voor de KL vlucht!
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!