maandag 27 april 2015
  2 Replies
  2.3K Visits
  Subscribe
Thailand mag dan een van de makkelijkste bestemmingen zijn voor een verre vakantie met kinderen, het kiezen van een route is best lastig. Zoveel moois te zien en te doen. Na 4 keer Thailand (zonder kinderen en met baby) leek het me wel handig om eens wat voorbeeldroutes op te stellen voor alle ouders met deze vraag.

Lees hier onze [url=http://www.gezinopreis.nl/zomervakantie-thailand/:2js5nly4]3 voorbeeldroutes voor een zomervakantie in Thailand[/url:2js5nly4]

Ga je voor de route1e keer Thailand, ontspannen Thailand of juist onontdekt Thailand? Of zijn hier nog experts die nog hele andere mooie route plannen en ideeen hebben.
Waardeer dit bericht:
8 jaar geleden
·
#18359
Hoi Tikva,
Via deze post kwam ik opnieuw op jullie website terecht. Een mooie aanleiding om opnieuw eens te neuzen.....Wij gaan route 1 doen deze zomer waarbij we Ko Phanang ingeruild hebben voor Chiang Rai:-).

Ik heb een vraag over jullie website en in het bijzonder de opsomming van leuke dingen in BKK met kids. Sian Ocean World staat op onze to-do-list. Zoals jij ook aangeeft is het wel een prijzig uitje dus de tip om de Sky Train kaart als coupon te gebruiken is een goeie! Is dat gewoon je treinkaartje waarmee je korting krijgt? Moet dat van de bezoekdag zijn of kun je een ticket van een andere dag gebruiken?
Op de website van het aquarium zie ik ook kortingstickets, die geven 25% korting mits je er voor twaalven ben. Dat is geen punt voor ons, maar betekend wel van te voren (voor vertrek ivm uitprinten tickets) boeken. Dat vind ik iets minder dus kijk nog wel uit naar andere opties.
8 jaar geleden
·
#18360
Hoi Marielle, nee het is niet je treinkaartje maar een folder met metro routes waar de coupon in zit. Goed opmerking zal het eens duidelijker omschrijven. Wij vonden het echt wel de moeite maar onze dochter kan ook uren naar vissen kijken.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!