zaterdag 09 mei 2015
  6 Replies
  3.7K Visits
  Subscribe
Wij overwegen een Deryan peuterbedje voor op reis. Er wordt hier thuis echter getwijfeld of zo'n bedje wel wat gaat worden. Onze dochter slaapt nog in een babybed (in lage stand). Heeft iemand ervaring met die Deryan? Is het degelijk genoeg, vinden peuters het niet benauwend in zo'n kleine ruimte? Vallen ze niet met bed en al om als ze binnen in het bedje/tentje proberen te staan? Het is in verre landen natuurlijk wel fijn dat je gewoon je eigen bed meeneemt; want het garandeerd tenminste dat ze veilig op de grond slaapt en tegelijk niet door muggen wordt opgegeten.

Zit dat dekentje voor in het tentje er trouwens standaard bij?

Ik ben trouwens niet goed bekend met dit soort producten. Zijn er veel (betere) alternatieven?
Waardeer dit bericht:
8 jaar geleden
·
#18412
Onze kinderen vonden het heerlijk! Ze hebben hun eigen mugvrije plekje. Ivm de warmte legden we het matrasje in het tentje met daarop een airosleep. Alleen een lakentje was genoeg in Maleisie.
8 jaar geleden
·
#18413
We hebben een 120x60cm aerosleep, maar die gaat er vast niet inpassen (en daarbij; meenemen in de rugzak schiet ook niet echt op). Of past dat wel? We hebben ook nog een aerosleep van het ledikantje; maar die is weer superklein...

Goeie tips en mooi te horen dat het beviel :)
8 jaar geleden
·
#18414
Wij hebben het deryan tentje zelfs boven op het bovenbed in de camper geplaatst. Onze dochter kon de rits evt. al openen, dus een klein reisslotje (niet op slot, maar alleen om de twee ritsuiteinde aan elkaar te houden) erdoor en werkte prima!
Ook als baby ging het goed. Vaak zonder matrasje op gewoon bed. Of met matrasje op de grond. Aerosleep hebben wij niet. Ook niet nodig gehad. Dekentje/ of eigenlijk slaapzakje wat erbij zit hebben wij nooit echt gebruikt. In de warmte niet nodig en in de kou gewoon een eigen slaapzak aangedaan.
Voor ons werkt het prima! Dit jaar gaan ze er allebei weer in; jongste van bijna 2 en de oudste van 4,5 jaar.
8 jaar geleden
·
#18415
Wij hebben een deryan peuter Cod aangeschaft voor onze reis naar Thailand. We vertrekken over drie weken en zijn nu al zo nu en dan aan het oefenen met slapen in dit tentje. Onze dochter is nu 22 maanden en slaapt er prima in. Ze gaat er niet in staan, dan lukt haar niet. We zetten het bedje op een groot tweepersoonsbed als wij haar bij vrienden naar bed doen. We hebben een tentje gekocht zonder slaapzakje, dat leek ons niet nodig. Bij het matrasje zit wel een hoes. Wij doen haar gewoon in haar eigen slaapzak in het tentje en doen haar een dun dekbedovertrek over (zonder dekbed erin).
Wij zijn wel enthousiast over dit tentje. Onze dochter slaapt thuis ook nog in haar ledikant (met bodem op de laagste stand)
Wij hebben het idee dat zij haar eigen plekje heeft en op deze manier overal wel kan slapen.
8 jaar geleden
·
#18416
Onze jongste heeft er ook in oa Thailand in geslapen op 22 maanden.
Ging heel erg goed. Zoals meerdere ouders als schrijven, het is toch een beetje een eigen vast plekje ongeacht hoe vaak je van hotel etc wisselt.

Lekker meenemen.
8 jaar geleden
·
#18417
Wij hebben de Nomad en geen ervaring met Deryan. Nomad is lichter dan Deryan, maar is weer geen pop up... . Nomad kunnen ze iig niet omgooien, kunnen ze niet zelf uit en onze zoon slaapt heel graag in zijn tentje! Ideaal, maar alsnog bijna 2 kilo. Als je gaat backpacken dus best zwaar.

Je hebt mijn andere post gezien over ons nieuwe alternatief. Daar kan hij wel zelf uit en als hij zijn best doet ook omver krijgen. Thuis zetten we tent vast aan zijn bed (om te wennen nu thuis in gebruik).
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!