woensdag 26 januari 2011
  2 Replies
  2K Visits
  Subscribe
Hallo actieve vrmk-ers,

De afgelopen week is er hard gewerkt aan het programma voor de VRMK middag. De inschrijvers voor de middag krijgen binnenkort de mail waarin het voorlopige programma staat. Voorlopig omdat we nog steeds voldoende ruimte hebben om nieuwe initiatieven te verwelkomen. Vooral voor het tweede deel van de middag, het 'speeddaten' zijn nieuwe ideeën nog heel welkom. We hebben voor dit onderdeel een aantal tafels voor ogen die ingericht worden rond een bepaald thema. Tot nu toe toe hebben we toezeggingen voor een tafel over Zuid Afrika, een tafel over reizen met leerplichtige kinderen, een tafel met reismaterialen en zullen we zelf een tafel inrichten over Globekids. Een tafel rond (kinder)foto's, met kinderjury daar wordt aan gewerkt.

Wie o wie: Zuid Amerika met kinderen, reizen met camper vs huurauto in Australië, woestijnreizen in Noord Afrika, opvoeden op reis, of een heel ander onderwerp waar jij je in verdiept hebt of tijdens het reizen tegen aan bent gelopen. Leuk als je ook een tafel wil inrichten. Ons idee daarbij is dat het leuk is om rond te lopen en er iets valt te zien. En als je iets meer wil weten je degene weet te benaderen die de tafel heeft ingericht. Je hoeft dus zeker zelf niet het hele uur aan je tafel te blijven zitten.

leuk als je hier een reactie achter laat, maar direct naar ons mailen mag natuurlijk ook,

Klaas
Waardeer dit bericht:
13 jaar geleden
·
#8508
De uitnodiging voor de VRMK-middag op 12 februari staat ook online: http://www.verrereizenmetkinderen.nl/Ve ... _2011.html

Welkom!

Els

https://www.verrereizenmetkinderen.nl
Met kinderen: Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Indonesië, China, Maleisië, Singapore, Brazilië, Bolivia.

13 jaar geleden
·
#8507
ik zou graag opnieuw een uitnodiging willen ontvangen. Ik weet namelijk niet waar het is, we hebben wel interesse,
Groetjes Marian
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!