dinsdag 30 september 2014
  9 Replies
  5.2K Visits
  Subscribe
Hello

Ik ben de ideale reis aan het zoeken om op huwelijksreis te gaan. Eén voorwaarde: de kids gaan mee :) (8 en 10 jaar) We willen iets speciaal. Daarom hadden we gedacht aan India/Indonesië/... Ik zoek een belevenis zoals: http://www.about-the-wedding.com/huweli ... hotel.html Maar goed, dan liefst iets meer budgetvriendelijk en misschien met een specialere betekenis. Heeft iemand tips? Het mag echt heel breed gaan, we staan voor veel ervaringen open. Het is vooral niet de bedoeling om een all inclusive vakantie te boeken richting de zon waar je enkel de bar van je hotel gezien hebt...
Waardeer dit bericht:
9 jaar geleden
·
#16796
Oh wat leuk! is er iets waar jullie iets speciaals mee hebben, een bepaalde sport, muziek, dier, natuur. Als je dat uitvergroot en dan gaat zoeken kan het een belevenis worden die superspeciaal is en bij jullie past.
9 jaar geleden
·
#16797
Wat leuk, maar ook wat lastig!
Ik denk dat je met je gezin heel goed moet nadenken wat boor jullie "ideaal" en een "belevenis" is. Geniet je heel erg van een extravagant luxe hotel, of geef je daar niet om en heb je liever een helivlucht, slapen tussen de dieren of klimmen in Alaska?
Aziatische landen staan natuurlijk bekend om hun (klant)vriendelijkheid, maar de natuur van Afrika en Zuid Amerika kan ook heel erg betoverend zijn. Dan hebben we het nog niet over alle culturele hoogtepunten die de wereld rijk is......
Ik denk inderdaad dat je moet bekijken wat voor jullie superspeciaal is en vanuit daar verder gaan werken.
Succes! Ben benieuwd wat het wordt!
9 jaar geleden
·
#16798
Ik zou de prijs van dat onderwaterhotel maar niet opzoeken en de illusie in stand houden.

Onnederlands, maar we moeten het even over budget hebben; hoe lang wil je weg en wat mag het kosten?
9 jaar geleden
·
#16799
Mja, we zouden toch minstens 2 a 3 weken willen weg gaan. Qua budget hebben we geen gedacht, maar we doen samen graag 'avontuurlijke' uitstappen zoals een survivalbos en zo.
9 jaar geleden
·
#16800
'Ideaal' en ' met kids' zijn twee begrippen die niet samen gaan :-)

Misschien flight of the gibbons in noord Thailand? Of Uncle Tan in Borneo? Beide betaalbaar en super leuk en avontuurlijk.
9 jaar geleden
·
#16801
Ik denk toch dat je budget niet onbelangrijk is.
Er zijn tal van deze dingen te vinden op internet, boek een kamer met uitzicht onder zeeniveau bij palm de Atlantis in Dibai,of ga naar de Maladieven, hartstikke leuk en mooi maar ik ben bang voor de meeste onder ons gewoon veel te duur.
Op dit forum proberen de meeste toch om voor zo weinig mogelijk geld een leuke vakantie te hebben, vandaar ook de weinge reacties denk ik.
9 jaar geleden
·
#16802
Samen op Safari in Tanzania bijvoorbeeld en dat combineren met een paar dagen aan het perfecte witte strand in zanzibarl

India lijkt me lastiger als een honeymoon bestemming. Indonesie zou ook kunnen misschien een eigen boot charteren met de kids en dan de route doen vanaf lombok naar flores waar je bij de komodo varanen enzo stopt. Lijkt me best speciaal.
9 jaar geleden
·
#16803
Ik denk ook aan een safarireis, waarbij je bijv ook met een luchtballon over het gebied gaat.
9 jaar geleden
·
#16804
Om op de safari door te gaan.... Wij zijn afgelopen zomer in Tanzania geweest. We zaten niet eens in een lodge in het park zelf maar het was een echte wow ervaring als je zit te ontbijten en de giraffen en zebra's staan voor je neus!!! Echt onvergetelijk! Voor een honeymoon kan je natuurlijk kiezen voor nog mooiere lodges....
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!