New

Cuba

  dinsdag 16 augustus 2016
  5 Replies
  3.3K Visits
  Subscribe
hallo,

de tickets voor de zomer 2017 naar Cuba zijn geboekt! Ik ben al volop aan het uitkijken naar accomodatie, dat is al de helft van het plezier. Voor Havana zit ik met een dilemma. Ik heb een leuke casa met zwembad iets buiten het centrum gevonden, maar wel prijzig. Een andere optie is een goedkopere casa te vinden in het centrum zonder zwembad, maar ik vraag me af of je dan in sommige hotels welkom bent om van het zwembad gebruik te maken (mits een kleine betaling). Bij die temperaturen lijkt het me wel leuk voor de kinderen om af en toe te kunnen plonsen.
Tips voor verblijf in Viñales, Trinidad, ook welkom!
Bedankt!
Waardeer dit bericht:
7 jaar geleden
·
#21571
Lekker hoor! Fijn vooruitzicht!

Wij vertrokken steeds naar de casa die de mensen van de casa waar we waren aanraadden of keken op de dag zelf waar we uit zouden komen (Rough Guide had fijne tips). Zo werkt het een beetje daar. Moet er wel bijzeggen dat wij in april daar waren en dat ik niet weet hoe het in de zomermaanden gaat.
7 jaar geleden
·
#21572
Hoi, wij zijn net terug uit Cuba! Het is in het hoogseizoen druk qua casa's in Cuba en het wordt steeds drukker (vanaf volgende maand heel veel vluchten vanuit Amerika). Zeker met een gezin (je hebt al snel twee kamers nodig) is het wel handig om zaken vooraf te plannen. Ik vond het wel lastig om goede casa's te vinden. Of een fantastisch huis, maar mail kwam niet aan etc. Ik heb casa in Havana zelf geboekt en heb die gelaten voor wat het was... Weet wel iemand die jou kan helpen, pb me dan even (wil hier niet ongegeneerd reclame zitten te maken). Zij heeft een aantal adressen voor ons geboekt waar we heel tevreden over zijn (maar heb geen adressen etc genoteerd). Zij gaf ook veel tips over uitjes etc die niet in LP staan. Groetjes!

PS Ik heb niet echt een reisverslag bijgehouden maar de komende tijd zal ik wel wat foto's, tips etc delen op de Facebookpagina TravelMama.
7 jaar geleden
·
#21573
Wij hebben alles zelf geboekt, sommige adressen vooraf gemailt vanaf hier (duurt soms wel tot een week voor je wat terughoort). En als je daar bent altijd vooruit laten bellen door de vorige casa eigenaar voor te bevestigen. Anders geven ze je kamer zo weer aan iemand anders.
Wij zaten op een aantal topadressen.
Voor meer details lees onze website even door, en ik heb van alle casas een uitgebreid verslag gemaakt met foto's en prijzen etc.
Onze casa in Trinidad had ook familie kamers met een dubbel bed en een stapelbed dus voor 4 p.
En het was een superleuke casa!
Mocht je nog vragen hebben, mail gerust via PM.
7 jaar geleden
·
#21574
Bedankt voor de info! Ik ga je reisverslag eens rustig doorlezen. Het ziet er veelbelovend uit!
7 jaar geleden
·
#21575
Wij zijn vorig jaar in Cuba geweest met ons gezin. Alleen voor de eerste nacht hebben we wat geboekt. Daarna via de cubajunky app en offline navigatie de andere casa's. We hebben 2 of 3 keer gehad dat die casa vol zat, maar dan wisten ze nog wel een andere casa. Kortom. Je niet zo druk maken, er is altijd wel plek. Maar met zwembad... die zijn wij niet tegengekomen.
Ik kan je nog wel een hele leuke casa aanraden in Santa Lucia. Deze man is net begonnen met zijn casa. Spreekt goed engels. Direct aan zee. Kan goed cocktails maken en het eten is er super. Een van onze beste verblijven.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!