woensdag 30 december 2015
  4 Replies
  5.4K Visits
  Subscribe
Wie is er geweest en kan ons wat vertellen (wel heel erg algemeen, maar de specifieke vragen komen later ;-) )
Waardeer dit bericht:
8 jaar geleden
·
#19936
Wij zijn er afgelopen jaar geweest Hans en het was fantastisch. Als je specifieke vragen hebt, pb me maar. We hebben meer gereisd, India, Thailand, Cambodja, Indonesië, maar toch... dit was de mooiste vakantie. Autenthiek, natuur, geschiedenis, mensen. En 3 weken geen wifi. Ik heb begin denk je dat wordt niets, maar we vonden het echt relax!
8 jaar geleden
·
#19935
Wij zijn er ook geweest! Toen ik zwanger was en zonder kinderen... .

Casas hebben wij ook gedaan, is eigenlijk je beste/leukste optie als je het mij vraagt. Wij hebben een auto gehuurd omdat ik het met 5 maanden zwanger (had wat last) niet zag zitten met het openbaar vervoer te gaan.

Wij vlogen op Varadero via Frankfurt, scheelde ook enorm veel geld tov vliegen op Havana en het is maar een half uurtje met de taxi die niet eens zo heel duur is daar.

Wij hebben bijna het hele eiland gezien in ruim 3 weken, maar als je iets over resorts wilt weten, dan moet je niet bij mij zijn. Die hebben wij links laten liggen net als de badplaatsen.
8 jaar geleden
·
#19934
Jaah, wij zijn er een hele maand geweest, vorig jaar van 27 maart tot 28 april.
Rondgereisd met openbaar vervoer en steeds in casas particolares geslapen.
Waarvan eentje met zwembad (Casa Jorge y Analuisa in Vinales). En eentje met een minizwembadje op het dakterras (Hostal Bayamo in Bayamo)

De zee is bijna overal vlakbij, dus een zwembad heb je eigenlijk ook niet echt nodig.
Als je toch een zwembad zou willen ben je veelal aangewezen op de onpersoonlijke staatshotels of de resorts. Maar wij wilden nou juist het contact met de lokale bevolking, en dat maakte het nou net zo leuk.

Wij kochten onze tickets voor 526 euro via http://www.klm.be
Door vanaf Brussel te vertrekken (met de TGV naar Schiphol, alleen op de heenweg) en een tussenstop in Panama te maken kwamen deze tickets honderden euro's goedkoper uit.

Ik zou zeggen vuur je vragen maar op me af hoor!
En lees vooral onze website even door, ook voor casa-suggesties.
Over het algemeen zeer positieve ervaringen gehad met de casas, een enkele keer iets minder gezeten bij gebrek aan betere opties.
8 jaar geleden
·
#19933
Wij nog niet (Liane van Boschvertrekt.nl wel) maar hebben net tickets geboekt (duur!). Maar iedereen die er is geweest heeft het over de sfeer. We zijn wel heel benieuwd. Ben op zoek naar accommodaties, liefst met zwembadoptie (mag ook via hotel of iets dergelijke zijn).

Groet, Karin
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!