zondag 14 maart 2010
  6 Replies
  3.6K Visits
  Subscribe
Hallo,

Ik zie op dit forum veel informatie over Azië, maar wij gaan in augustus met ons zoontje van dan ca 1,5 naar Costa Rica. We hebben de vluchten geboekt via Condor en een relaxed rondje uitgestippeld dat we via Riksjakids hebben geboekt.

Heeft iemand ervaringen / tips tav het vliegen met Condor (met een kleintje!), het rondreizen in Costa Rica (leuke excursies, handige tips met kids, etc) of het reizen met Riksjakids?

Ik hoor het graag, want ik heb er heel veel zin in en geniet nu al van de voorpret!
Waardeer dit bericht:
12 jaar geleden
·
#6944
Ik hoor graag wat je route is en wat de plannen nu zijn. Wij willen in november gaan met onze zoon van dan 19 maanden.
12 jaar geleden
·
#6945
Ik hoor ook graag je ervaringen! We zijn zelf van plan om in oktober/november te gaan met 1 zoontje van 1,5 jaar. Heb er zelf helaas nog geen ervaring mee in deze omgeving. Alvast dank en heel veel plezier!

Groeten,
12 jaar geleden
·
#6946
Hallo,

Sorry voor de wat late reactie, maar ik ben vorige week bevallen van een tweede zoon!

Ik zal later een wat uitgebreidere reactie geven, maar zie voor onze ervaringen in ieder geval ons reisverslag via [url:2dk0f0p4]http://3opeenreis.waarbenjij.nu/[/url:2dk0f0p4]

Het is een geweldig land om te reizen en zeker met kinderen ideaal! Zeer kindvriendelijk en kleine afstanden. Onze zoon sliep destijds nog regelmatig 's middags en dat was goed te doen omdat de ochtend zich toch beter leende voor uitstapjes.

Laat even weten als je specifieke vragen hebt.

Groeten Hilde
12 jaar geleden
·
#6947
Beste Hilde,

Wat leuk om te lezen.
Welke route hebben jullie genomen en op welke manier zijn jullie gaan reizen (per auto?)
Wat is je tegen gevallen en wat moet je zeker gaan doen met een klein kindje daar?
Alvast bedankt.
12 jaar geleden
·
#6948
Hoi Angelique,

Wij zijn via Frankfurt op San José gevlogen. Vandaaruit zijn we naar Sarapiqui - La Fortuna - Monteverde - Manuel Antonio - San José gegaan. We hebben het rondje wat klein gehouden (we hadden 16 dagen de tijd). In Manuel Antonio zijn we wat langer gebleven en hebben vandaaruit ook uitstapjes gemaakt naar Dominical / Hacienda Baru en Uvita (walvissen). Dit is ons goed bevallen. Als je ergens langer bent kun je wat meer je eigen tijd indelen. De weg naar Dominical/Uvita is uitstekend dus het was max 1 uur rijden voor een leuk uitstapje.
We hebben zelf met een huurauto rondgereisd. Onze zoon was ook 1,5 en hij sliep regelmatig in de auto.
Tegengevallen...eigenlijk niets! Als je een beetje flexibel bent en wat meer tijd neemt dan anders heb je een geweldige reis. De mensen zijn heel aardig en veel kindvriendelijker dan bijvoorbeeld in NL. Wij hadden wel het geluk dat ons zoontje op de heenweg ongeveer de hele nacht in het vliegtuig geslapen heeft..probeer een avond / nachtvlucht te boeken dan begint je kindje fris aan de reis.
O ja en san Jose stelt niet veel voor dus als je iets over moet slaan ...
Absolute aanraders...Tirimbina Rainforest bij Sarapiqui, nightwalk in Monteverde, uitbarsting van de arenal vulkaan (wij hebben het niet gezien,maar ernaast staan en het meemaken is al geweldig), walvissen spotten in Uvita, klein natuurpark Hacienda Baru...zo kan ik nog wel even doorgaan ;-)
12 jaar geleden
·
#6949
Hoi hoi,
Wij zijn in juli/augustus in Costa Rica geweest. Ons verslag is te lezen op [url:znlbuewp]http://castlenco.blogspot.com/[/url:znlbuewp]. Wij zijn met Condor gevlogen (zelf geboekt). De reis geregeld via Unico Travel.
Costa rica is goed te doen met kinderen, ondanks dat er niet veel over te vinden valt. Wij kwamen erg veel gezinnen met kinderen tegen (met name uit Amerika, Nederland en België!), zelfs méér kinderen tegen gekomen dan tijdens onze reizen in Thailand!!!
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!