zondag 18 augustus 2013
  3 Replies
  3K Visits
  Subscribe
hoi,
Na Thailand ( 2010) en Vietnam (2012) gedaan te hebben, willen we nu volgend jaar naar China. We willen alleen een vlucht boeken. Wie heeft er suggesties over wat je in ieder geval moet doen ' off the beaten track' bij voorkeur?
Waardeer dit bericht:
10 jaar geleden
·
#14000
Wij hebben in 2012 China bezocht. Onze kinderen waren 12 en 16 jaar oud.
Wij hadden vervoer en overnachtingen al vantevoren geregeld zodat we dat tijdens onze 3 weekse reis daar niet meer hoefden te regelen.
Onze route was Beiing - Pingyao - Xian - Guillin - Ping An - Yangshuo - Beiing.
We hadden van Beiing naar Pingyao (TYK hotel) ( mooi oud stadje) en van Pingyao naar Xian de nachttrein. Vanuit Xian een binnenlandsevlucht naar Guillin.
Vanuit Guillin hadden we een trip geboekt via outsight. We werden in Guillin opgehaald en naar Ping An (longii rijstterassen) gebracht. Hier hadden we 2 overnachtingen en een wandeling met gids. Na deze 2 mooide dagen werden we opgehaald en naar de giggling tree ( leuk guesthouse) in Yangshuo gebracht. Hier nog enkele dagen lekker relaxed en dan per binnenlandse vlucht terug naar Beiing waar we na een nacht in het red lantern hostel weer terugvlogen naar Nederland.
Tip: Bezoek de muur bij Mutyaniu met Joe (chauffeur/ gids) fijne chauffeur, mooie tocht over de muur met in begin wat uitleg van Joe en daarna zelf verder klimmen zover je wilt. Met de stoeltjeslift heen en met de rodelbaan terug.
http://www.joe-service.com
Hieronder de link naar de weblog waar de chinaverhalen van 2012 ook nog op staan

http://famkusters.aroundtheglobe.nl
10 jaar geleden
·
#14001
ik zag dat els vragen in 2009 stelde over het weer in China. IK zie geen antwoord? wij gaan half juli en als ik het goed zie is het eigenlijk nergens goed. regen in het westen en bloedheet in het oosten. Wie is geweest rond die tijd en hoe is het dan?
10 jaar geleden
·
#14002
Wijn zijn 4 jaar geleden half juli in China geweest. Het was overal bloedheet, geen spatje regen gezien, en we zijn ook in het westen geweest ( Chengdu).
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!