zaterdag 12 februari 2011
  6 Replies
  4.2K Visits
  Subscribe
Hallo medereizigers,

Nadat we, voordat ons zoontje vorig jaar werd geboren, de hele wereld rond hebben gereisd begint het nu toch weer te kriebelen. We zijn al maanden aan het wikken en wegen of we dit jaar rond september wel of niet ver weg moeten gaan. Vooral de vliegreis wordt steeds erger als je er teveel over gaat nadenken....
We hebben toch besloten om maar gewoon te gaan, op hoop van zegen, en we hebben besloten safe te beginnen en met de camper door Amerika te gaan trekken.
Graag hoor ik van medereizigers of je een autostoeltje wat je vanuit Nederland meeneemt in de camper kunt plaatsen en zo ja op welke plek in de camper. Ik neem aan dat het autostoeltje moet worden vastgemaakt met een driepuntsgordel dus dan zou het stoeltje op de stoel voor in de camper moeten komen te staan. Zijn er campers die drie plekken voorin hebben want anders zal ik achterin moeten gaan zitten wat me ook niet zo leuk lijkt.

Graag hoor ik jullie camperervaringen!!

Groetjes,

Sylvia
Waardeer dit bericht:
13 jaar geleden
·
#8645
Hallo Sylvia,

Gewoon doen en gaan! Toen ons zoontje net 2 was zijn we naar Australie gevlogen en hebben daar een camper gehuurd. Ook van te voren een autostoeltje erbij gehuurd. Wij waren alleen met 3 volwassenen en een kleine dus 2 personen voorin en 1 persoon plus mijn zoontje achterin. Ging hardstikke goed. Ook de vlucht was geen probleem. Wij hadden wel de luchtvaartmaatschappij gekozen die babybaskets heeft waar kinderen tot 2 jaar in konden. Dat was Singapore airlines. Daar pastte hij nog net in en hij heeft bijna de hele weg geslapen. Het enige nadeel was dat je ze er bij luchtzakken uit moest halen en die hebben we wel een paar keer gehad. Verder ging het perfect. Je kan je wel gek maken of het allemaal gaat lukken met de vlucht maar voor ons maakt het geen verschil of we nu 13 uur in de auto moeten zitten of 13 uur moeten vliegen. Succes! Als je nog vragen hebt over Amerika laat maar horen. Hier heb ik 1,5 jaar gewoond. Groetjes Ingrid
12 jaar geleden
·
#8646
Vrienden van ons gaan deze zomer naar de VS en zijn benieuwd welke camper verhuurmaatschappij goed is. Heeft iemand van jullie tips?
12 jaar geleden
·
#8647
Hoi,

Wij hebben geboekt voor Amerika en gaan in het najaar. Vliegtickets en camper gewoon zelf geboekt. Camper via <!-- w -->http://www.adventuretouring.com<!-- w --> Nu zitten wij alleen nog met de volgende dingen:
- welk autostoeltje kan in de ligstand?
- kan deze ook met de tweepuntsgordel veilig in het vliegtuig vastgezet worden?
- waar leg je je baby (de onze is dan 8 maand) te slapen als je stilstaat? Wij hebben namelijk al nagevraagd maar bij de camper die wij huren zit geen veiligheidsnet of hekje bij het bed boven de cabine.

Waar moeten we nog meer op letten?

Groet,
Bianca
12 jaar geleden
·
#8648
Hoi Bianca,

We zijn net met de camper en onze dochter van 13 maanden door Canada getrokken. Onze dochter sliep in een tentje van Derian (klein opvouwbaar) in het achterste slaapgedeelte. Wij hebben ons moeten behelpen in het bovenste gedeelte, maar het ging prima. Veel plezier !

We mochten overigens onze Maxicosi niet meenemen in het vliegtuig, die gewoon met de bagage mee. Het is handiger om de Maxicosi mee te nemen dan een echte autostoel. Die kan namelijk alleen met een driepuntsgordel en alleen voorin op de bijrijdersstoel en zit er een volwassene achterin. De gordels achterin zijn namelijk 2puntgordels. Daarin konden we de mac\xicosi goed vastzetten.

Groetjes,
Natasja
12 jaar geleden
·
#8649
Hoi Natasja,

Onze zoon wil steeds minder vaak in de MC zitten dus we gaan hier al langzaam over op de autostoel. Tegen die tijd is hij dan ook al ruim 8 maand. Van het Deryan bedje heb ik meer gehoord en ga daar eens voor kijken. Overigens hebben wij een onwijs grote camper omdat dit de kleinst beschikbare camper was op het moment van boeken....

Bianca
12 jaar geleden
·
#8650
Ook wij hadden een enorme camper (10 meter / 30 feet ). Dat is wel erg prettig met zo'n kleine dat je een beetje de ruimte hebt. We hadden overigens wel vaak problemen met parkeren. Zo'n grote camper parkeer je niet overal. Voor de rest is het heerlijk om je eigen huisje bij je te hebben en alles bij de hand.

Aangezien jullie midden in de vakantietijd van de Canadezen gaan, is het wel aan te raden om vooraf te reserveren bij de campings, anders is er geen plek. Dit kan ook een paar dagen van te voren.
Veel plezier, ik zou wensen dat we er nog waren. Canada is een mooi land !

Groetjes,
Natasja
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!