1. Daantje
  2. Uitstapjes
  3. dinsdag 10 augustus 2010
  4.  Abonneer via e-mail
Wij zijn in Siem Reap naar de krokodillenfarm geweest, dit is dus geen aanrader, het is erg verwaarloosd allemaal. We waren er binnen 10 minuten weer uit (dit was nog te lang, maar ja, de kids vonden de krokodillen toch ergens wel spannend om te zien). Maar de verblijven van de krokodillen waren zeer aan renovatie toe en dan heb je ook nog een bijbehorend winkeltje met krokodillenleren handtasjes en opgezette krokodillen, het was eigenlijk een beetje sneu allemaal.

Gelukkig is verder alles wat wij in Phnom Penh en Siem Reap hebben gezien en gedaan superleuk voor kinderen, zelfs de tempels vonden ze spannend. Cambodja is zeker een aanrader om met kinderen naartoe te gaan, en het land en de mensen hebben veel indruk op ons gemaakt!
Waardeer dit bericht:
Vrmk: Beijing, Bali, Cambodja, Maleisië, Thailand 3x, Curaçao 2x, Egypte, Florida 2011+2018, NY - Florida 2019
Vrzk: Costa Rica, Mexico, Tobago, Egypte 2x, Kenya, Thailand 2x, Maleisië 2x, Vietnam, Sri Lanka, de Malediven, Indonesië
Reageer
Er is nog geen reactie geplaatst.
Geaccepteerde antwoord Pending Moderation
Bij bovenstaande kan ik mij helemaal bij aansluiten. Wat daar wel weer leuk was, dat je die krokodillen vis kon voeren. Wel achter een hek natuurlijk. Maar mijn zoontje vond dat erg leuk en spannend!
  1. meer dan een maand geleden
  2. Uitstapjes
  3. # 1
  • Pagina :
  • 1


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!