maandag 11 juni 2018
  7 Replies
  2.2K Visits
  Subscribe
Ik heb veel reisverslagen gelezen en ben ook diverse posts op het forum nagelopen maar ik kan nog niet vinden wat ik zoek.

Velen beginnen en/of eindigen hun reis in Calgary maarreh... is een bezoekje aan Calgary zelf ook de moeite waard?

Onze planning:
Dag 1:
aankomst plaatselijke tijd 22:00 's avonds aan. Hotel bij de airport (voor ons gevoel is het vanwege tijdsverschil al 6 uur 's ochtends...)

Dag 2
Wat zullen we doen?

Dag 3:
's ochtends 10:00 uur auto ophalen / nodige boodschappen halen en dan richting Banff

En dan de grote vraag. Wat zullen we op dag 2 doen? Zouden we al puf hebben om dagje Calgary te doen? En zo ja, wat dan? Heb bijv. mooi historisch openlucht museum gezien maar of we daar wakker bij blijven/dat onze aandacht dan heeft...... twijfel, twijfel...

Ons hotel heeft niet veel faciliteiten. Alleen 2 hot tubs op dak van het hotel. Niet echt iets om hele dag te vertoeven.

Wie heeft er ideeën?
Waardeer dit bericht:
5 jaar geleden
·
#27446
Supertip die Tiogatours. Had die al vaker gezien en heb daar inspiratie opgedaan voor routes... maar nog niet eerder onder "voorpret" gekeken!

Dank je!
5 jaar geleden
·
#27445
Wij gaan naar uitkijk punt in calgary (ergens bovenop gebouw). Wij komen aan rond middaguur en halen dan direct auto op, we hebben dan nog een een ruime halve dag.. We zullen die redelijk benutten zodat we niet te vroeg gaan slapen, dag 2 rijden we via de wallmart naar canmore en vanaf daar naar Banff (op 1 dag is dat makkelijk haalbaar )


Kijk even op <!-- w -->http://www.tiogataours.nl<!-- w --> daar kan je bezienswaardigheden per plaats vinden (kijk onder het kopje van voorpret)
5 jaar geleden
·
#27444
Dank! Ga ik naar kijken.

Ik had zelf al gekeken naar zoiets als free tour guide (wat je in bijna in alle steden wel hebt maar dus niet in Calgary). Er zijn wel gratis online wandelingen... maar ik heb niet zo'n zin om ter plekke alles te moeten lezen. Dan vind ik het leuker om wat te horen.
5 jaar geleden
·
#27443
Via getyourguide bieden ze ook een trip met een local aan, kan ook wel leuk zijn maar ik weet niet of je zin in een stadswandeling hebt zo vlak na aankomst.
5 jaar geleden
·
#27442
Jammer :(
Ik twijfelde al.....
5 jaar geleden
·
#27441
13.....
5 jaar geleden
·
#27440
https://www.tripadvisor.nl/AttractionPr ... berta.html

Dit lijkt me ook wel wat, de kids moeten wel 14 jaar zijn, is de jongste dat al?
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!