woensdag 29 juni 2022
  2 Replies
  3.1K Visits
  Subscribe
Hoi allemaal,

Al een tijd geleden dat wij hier gekeken hebben maar nu “na” Corona weer de mogelijkheid om weer ver te reizen.
Wij hebben zelf gekozen om naar Sint Maarten/Saba/Sint Eustatius te gaan in augustus.
Ik ben benieuwd of er hier ook mensen zijn die business class met kinderen gevlogen hebben. Wij hebben net onze economy class tickets bij KLM geüpgraded naar business class voor het hele gezin. Het lijkt ons wel een keer een heel fijne ervaring in het vliegtuig (onze kids zijn 2x 11 en 9 jaar dus die kunnen zich wel gedragen) maar vooral ook vanwege de voordelen op de grond op Schiphol met aparte check in balies en aparte rij bij de security met alle problemen die daar nu aan de gang zijn.
Waardeer dit bericht:
1 jaar geleden
·
#30233
Business class is bijna altijd prima. KLM wisselt nog al eens met de aandacht van de cabin crew, maar de stoel is lekker en het eten vanuit Amsterdam goed. Daarnaast is priority met de Schipholtoestanden ok prima. Ik vind dat kinderen zich sowieso horen te gedragen, ongeacht de reisklasse. Alleen baby's mogen huilen (alhoewel, liever ook niet ;-) .)
1 jaar geleden
·
#30236
Scheelt zeker wel op Schiphol, maar verwacht toch nog drukte. Vloog zelf afgelopen week naar Boston vanaf Schiphol. Weliswaar economy maar door mijn level bij KLM mag ik ook gebruik maken van SkyPriority. Grootste winst was bij het inleveren van de koffer. In principe geen rij. Echter bij security was het toch ook wel druk. Ongeveer 45-60 minuten schat ik dat het duurde. Lounge toegang is natuurlijk fijn maar achter security vond ik het “gewone” deel niet zo druk eigenlijk.

Denk dat je vooral je winst gaat halen in de vlucht en dat je veel uitgeruste aankomt dan anders. ?
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!