zondag 11 januari 2009
  6 Replies
  2.8K Visits
  Subscribe
Is het heel erg onhandig. of misschien wel onmogelijk, om met je buggy door Bangkok te manouvreren? We vertrekken over ruim een week, heb via marktplaats een rugdrager gekocht, maar dochter vindt het echt vreselijk om erin gepropt te worden en mijn rug vond het ook niet echt prettig. Heb ook een draagdoek gekocht (en weer teruggebracht naar de winkel) want het wikkelen was ons toch echt te ingewikkeld (nu snap ik de herkomst van dit woord). Ga van de week nog een anders soort doek van een kennis testen, maar anders wordt het toch echt alleen de buggy. Vraag me af of dat echt een ramp is? Hoor graag jullie ervaringen!
Waardeer dit bericht:
15 jaar geleden
·
#4921
Wij hebben grotendeels met de buggy door Bangkok getrokken, quinny zapp kon zelf mee op de tuk tuk.
Wij hadden ook een buik- en rugdrager van ergocarrier mee, fantastische uitvinding onze kapoen sliep er zelfs in. Hebben er ook velen gebruikt en gekocht tot we deze gekocht hebben. Hij is wel wat duur in aankoop, maar is zeker zijn geld waard!

Succes

Neem die buggy gerust mee!
15 jaar geleden
·
#4922
Wij hadden ook de buggy mee naar BKk. Dochter loopt wel gewoon dus bij roltrappen etc. en veel stoepjes ging dat makkelijk.

Bij de ANWB hadden ze ooit een buggy die je zo klein in kon klappen dat ie in een klein rugzakje ging.
Zo kon ie dus mee in het vliegtuig etc.
Vond ik op onze eerste vakanties echt een goeie!
Voor grotere kinderen vanaf een jaar of drie echter te klein.
15 jaar geleden
·
#4923
Hoi,

Ook wij hadden de buggy gewoon mee. Geen probleem in Bkk!

groetjes Chantal
15 jaar geleden
·
#4924
Hoi,

Ook wij vonden een buggy heel goed te doen in Bangkok......in heel Thailand trouwens. Wij hadden zelfs regelmatig twee kinderen in de buggy; één in het zitje en één achterin met de voetjes het boodschappenmandje. Wel een beetje zwaar, maar te doen.
15 jaar geleden
·
#4925
Ben blij om te horen dat het goed te doen is met een buggy in Bangkok. Wanneer deden jullie je kind in een buik/rugdrager en wanneer in de buggy?
15 jaar geleden
·
#4926
Hoi Kiki,

Ook wij hebben een buggy en rugdrager mee. Wij gebruiken de buggy heel veel, als vervoermiddel, als kinderstoel, als bedje als wij op pad zijn! De rugdrager (wij hebben de Patapum en zijn erg tevreden) gebruiken wij voor de wat avontuurlijkere dingen, mountainbiken, ritje op olifant.
Soms gebruiken wij beide dingen tegelijkertijd om Kitt (4,5 jaar) te vervoeren als die ook wat moe is en dan kan Ace op de rug.
Dus ik zou adviseren om beide dingen mee te nemen.

Gr,

Chila
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!