vrijdag 19 juli 2013
  7 Replies
  7.2K Visits
  Subscribe
Wij gaan in december 3,5 week naar Thailand met 2 kleine kids (2 en 3 jaar). We twijfelen of we een buggy of opvouwbare bolderkar meenemen. Iemand tips?

Nog even over de bolderkar.... Deze is erg snel en makkelijk op te vouwen. Er passen 2 kids in of de bagage. Ik weet niet of ik deze ook mee mag nemen naar de gate (vrees van niet). Op de plaats van bestemming kan je hem gebruiken voor wandelen (mits rustige weg zonder stoepen, maar dit geldt ook voor de buggy). Ook kan je hem gebruiken voor strand/zwembed: speeltjes, handdoeken, vleugels, etc laat je er gewoon inliggen, geen gezeul de hele tijd.Tijdens reisdagen kunnen de kids erin zitten of kan de bagage erin.
Waardeer dit bericht:
10 jaar geleden
·
#13820
Ik zou het helemaal niet prettig vinden om de kinderen achter je te hebben in plaats van voor je. Bij een buggy heb je je kind in je gezichtsveld. Dit schiet me als eerste te binnen, en betreft voornamelijk de stad. Verder geen ervaring met bolderkarren oid.
10 jaar geleden
·
#13821
Mij lijkt het niet handig,
met onze buggy konden wij vrij goed stoepjes op en af, ook paar traptreden ging prima, ik denk dat dat met een bolderkar niet lukt.
Zou dan eerder voor 2 lichte buggy's gaan.
10 jaar geleden
·
#13822
Ook ik zou kiezen voor 2 buggy's. Bolderkar in Thailand lijkt mij niet de beste combinatie.
10 jaar geleden
·
#13823
Hoi,

Wij hebben ook een opvouwbare bolderkar hier, die we thuis wel gebruiken voor naar het strand ed.

Wij zijn paar jaar geleden met onze 11 maanden oude baby en peuter van 2 naar Thailand gegaan en hadden 1 buggy mee genomen. We hebben in Bangkok een 2e buggy gekocht omdat ze beiden door de warmte en tijdsverschil en afstanden afleggen best moe waren. Buggy was erg fijn, je ziet je kind. Ook over de markt ed.

Onze kinderen kregen heel erg veel aandacht en de lokale bevolking wilde ze graag aanraken en in de wangen knijoen. Hier werden de jongens een beetje dol van. Kan me voorstellen dat als ze achterin de bolderkar zitten je er verder vanaf staat en dat minder prettig is voor je kind.

Ik zou nu zo weer kiezen voor 2 buggys, of 1 buggy en een draagdoek (wij hebben een manduca, ook erg fijn en klein op te rollen)

Groeten
Merel
10 jaar geleden
·
#13824
Thanks voor de reacties. We nemen sowieso maar max 1 buggy mee. De opmerking dat je geen zicht op de kids hebt, vind ik een goede. Verder zijn we 'vroeger' zonder kinderen al veel in Azie geweest en ik heb voor deze vakantie geen zwaar programma (2 strandresorts, chiang dao, chiang mai, bangkok alleen op doorreis). Ik ben niet van plan veel te lopen met de kids. Op het strand kan de bolderkar goed van pas komen (is onze ervaring) en ook in CHiang Dao lijkt hij me erg handig. Op reisdagen kan of de bagage of de kinds erin. Verder is de kar snel en makkelijk op te vouwen. Ik denk dus dat we eigenwijs gaan zijn :-). Al twijfel ik nog wel....
10 jaar geleden
·
#13825
hoi Francine,

ik twijfel ook om dezelfde redenen als jij. Ben je ondertussen al terug ?
10 jaar geleden
·
#13826
Wij zijn uiteindelijk zonder bolderkar gegaan en met 1 buggy. Is prima bevallen en heb de bolderkar niet gemist. Maar goed, wie weet hoe handig de kar was geweest als we hem wel hadden meegenomen... Volgende verre reis neem ik weer alleen een buggy mee. In mei gaan we naar Barcelona en dan wel 2 buggy's. Lekker veel lopen door de stad en je doet alles vanuit je appartement.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!