zaterdag 10 augustus 2013
  12 Replies
  4.1K Visits
  Subscribe
Hoi allemaal,

We zijn inmiddels een week terug van onze geweldige reis naar Thailand.

Hierbij ons blogje wat ik dagelijks heb geschreven tijdens onze reis.
Veel leesplezier.

http://blog.travelpod.com/travel-blog/j ... /tpod.html

Reis ging langs Bangkok, Chiang Mai, Kanchanaburi, First Monkey School en Koh Phangan.

Groetjes Dionne
Waardeer dit bericht:
10 jaar geleden
·
#13936
Ik heb net (lees de hele middag) jullie reisverslag gelezen, wat leuk en zo herkenbaar, ik ben blij te horen dat het 100% is meegevallen en dat dit waarschijnlijk niet jullie laatste reis naar Thailand zal zijn.
Onze hoogtepunten waren ook zeker Elephants world, het oriental kwai resort, the first monkeyschool en de salad hut.
Misschien dat het je is opgevallen dat jullie gevolgd werden door een ander Nederlands gezin, kennissen van ons waren tegelijk met jullie bij de olifanten en in de salad hut, ook de apenschool hadden ze op de planning staan maar dit ging helaas niet door, ik weet dit omdat ik van jullie beide nu de reisverslagen heb gelezen, klein wereldje zie je maar.
Veel plezier tijdens het nagenieten en het plannen van jullie volgende reis.

Groetjes,
Danielle
10 jaar geleden
·
#13937
Dank je wel Danielle.

Ook nog bedankt voor al die leuke tips die we via dit forum hebben gekregen. Mede daardoor een topvakantie gehad. En inderdaad zeker voor herhaling vatbaar.

Wij zaten inderdaad in oriental Kwai en in salad hut tegelijk met een Nederlands stel met een meisje van 2 of 3 jaar. Ook van het vrmk forum. Grappig hoor.

Ook Arjen van de first monkey school was niet verbaasd dat we naar de Salad Hut gingen.

Volgend jaar denk ik geen Thailand, we doen nooit 2 dezelfde landen achter elkaar. Maar wie weet Maleisië, Amerika of Nicaraqua. Ik weet het nog niet. Wel stiekem al over na aan het denken.

Heb je in deze ook nog tips :) of ideetjes. We hebben dan in ieder geval net geen drie weken om te gaan.

Groetjes Dionne
10 jaar geleden
·
#13938
Hoi Dionne,

Wij zijn het afgelopen jaar in Florida geweest, hier heb ik nog wel leuke tips voor.
Hier alvast 1 hele handige tip, zorg dat je in Amerika genoeg cash geld bij je hebt, wij konden er niet pinnen, dit is iets nieuws in Amerika en ik hoop dat ze het snel afschaffen.
We konden wel pinnen met onze creditcard maar dus niet met de ing of rabo pas, uiteindelijk hebben ze bij de ing onze creditcard opgehoogd zodat we toch voldoende geld hadden.
Deze nieuwe regeling was op 19 april 2013 ingegaan ivm fraude met mensen uit het buitenland, we hadden wel onze passen aan laten passen om buiten Europa te pinnen dus dat was het niet.

Arjen en Jai zijn wel schatten hé, het zijn inmiddels goede vrienden van ons geworden, we vinden het daar ook zo leuk, Arjen kent de salad hut ook via ons, dus dat klonk bekend voor hem. :)
En dat gezin dat ik bedoelde heeft 3 kinderen, 2 meiden en 1 jongen.

Ik heb jullie verslag ook even goed door gespit omdat we in de zomer van 2015 weer naar Thailand willen gaan, we willen deze keer naar het noorden en dan ook nog langs Arjen en Jai gaan maar we hebben maar een dag of 18 de tijd incl de vluchtdagen, dat wordt dus nog even puzzelen.

Veel plezier met de voorbereidingen voor volgend jaar, wij gaan naar Marokko in 2014 .

Groetjes,
Danielle
10 jaar geleden
·
#13939
Ik heb mezelf net gespot op 1 van jullie foto's. Ook ik heb veel met dit forum gedaan, veel info vooral de praktische, heb ik hier gehaald. In combinatie met Tripadvisor hebben wij ook drie superweken in Thailand gehad. En veel Nederlandse gezinnen gezien. Onze route was Bangkok-Ayuttaya-Kanchanaburi-Kao Sok-Koh Samui -Bangkok. Heerlijk! Wij willen nog een keer terug en dan richting het noorden.

Groetjes Marloes
10 jaar geleden
·
#13940
Haha, grappig. Gelijk foto's bekeken natuurlijk. Ben jij dan dat stel met drie kinderen uit Danielle haar berichtje?

Heb je ons al gevonden op je foto's?

Inderdaad superveel gehad aan dit forum. Hopelijk voor een volgende reis weer. En we willen ook nog graag naar de vrmk dag.

Groetjes Dionne
10 jaar geleden
·
#13941
Nee dat zijn ze niet maar misschien zijn het wel de mensen die met onze vrienden hebben gesproken.
10 jaar geleden
·
#13942
Hallo Dionne,
Super zeg jouw blog! Heb er net de hele dag mee zoet geweest, terwijl dat we eigenlijk zouden moeten voorbereiden omdat we zelf binnen 2 weken vertrekken... Maar de voorpret is er alleen groter op geworden!!!
10 jaar geleden
·
#13943
Dank je wel. En een heel fijne vakantie. Welke route gaan jullie doen?

Groetjes Dionne
10 jaar geleden
·
#13944
Wij hebben 10 maanden de tijd, dus wij doen wel ook nog wat andere landen, maar in Thailand denken we vooral in het noorden te blijven, Chiang Mai, Chiang Rai, Pai, Bangkok... We zien wel nog... het is een beetje moeilijk om alles vooraf te plannen, het zal eerder op de bonnefooi worden, mèt alle info van vrmk in het achterhoofd natuurlijk:).
Maar eerst dus naar Zuid-Afrika (trouwens mss wel een leuk idee voor 2014???), Singapore, Vietnam en Laos. En na Thailand nog verder naar Cambodja, Nieuw-Zeeland, Australie, de Cook-eilanden en Los Angeles... We hebben er zin in!!!
10 jaar geleden
·
#13945
Wij zitten naast jullie op het station van Nakhon Pathom, wel met drie kinderen inderdaad. ik zag mijn felle shirt meteen terug. Ik moet mijn film nog eens even naspeuren of jullie nog ergens op de achtergrond zitten. We hebben wel met heel veel Nederlandse gezinnen even gekletst, we waren wel vaak de enige Babanders!
10 jaar geleden
·
#13946
Hoi Isabelle,

Sow 10 maanden, wat supergaaf zeg. Dan is het inderdaad wat lastig om van te voren te plannen, er kan nog zoveel gebeuren.

Zuid-Afrika, we zijn er getrouwd. En hebben toen, in 2004, afgesproken dat we weer gaan als ons jongste kind 10 jaar is, over 6 jaar dus. We willen dan graag laten zien waar wij getrouwd zijn en welke reis we hebben gemaakt. Dus dat staat ook nog op de planning.

Ik denk zomaar dat wij volgend jaar in Sri Lanka belanden.

Heel veel plezier. Ga je ook nog een blogje bijhouden?

Groetjes Dionne
10 jaar geleden
·
#13947
Haha, Sri Lanka hebben wij dan weer gedaan als huwelijksreis:) Heel mooi hoor! En vriendelijk!!!
En tuurlijk houden wij een blogje bij, de oma's moeten toch van iets weten hé;-)
<!-- w -->http://www.tangatanga.com/schoorens<!-- w -->
Groetjes!
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!