maandag 18 februari 2013
  4 Replies
  2.6K Visits
  Subscribe
Hoi!

Wij gaan deze zomer twee maanden naar thailand en laos en angkor wat. We willen een paar lokale vluchten pakken en de rest met het ov reizen. Het liefst boeken we hier niets om zoveel mogelijk flexibiliteit in ons reisschema te hebben. Maar we willen ook niet de hoofdprijs betalen. Wat is goedkoper: hier boeken bv via nok air, lao air of air asia of ter plaatse de tickets boeken via een reisbureautje?

Bedankt voor jullie hulp alvast!

Groeten
Diane
Waardeer dit bericht:
11 jaar geleden
·
#12779
Heb net de mail van Airasia gekregen. Op dit moment kun je gratis tickets boeken en betaal je dan alleen voor de luchthavenbelasting en de brandstoftoeslag. Deze tickets gelden voor vertrek tot en met 31 juli. Goedkoper gaat het niet worden. Als je vlak voor de dag van vertrek boekt, zijn de goedkoopste tickets vrijwel altijd al uitverkocht en betaal je meestal minstens het dubbele, maar soms zelfs 3 x zoveel. Voor de aanbiedingen vanuit Thailand kun je kijken op http://www.airasia.com/th/en/promotion/rr0470307.page.

Nok Air heeft nu al boekbare aanbiedingen tot eind oktober
11 jaar geleden
·
#12780
Dank voor de tip! We hebben nu hele goedkope tickets naar chiang mai en ko phangan kunnen boeken! De rest laten we dan open.
9 jaar geleden
·
#12781
Hallo,
Is er iemand die mij kan vertellen hoe ik mij kan aanmelden voor de nieuwsbrief van Airasia. Ik zie op hun site, volgens mij, niets waar ik mijn gegevens in kan vullen.
Hebben ze al aanbiedingen gehad of zouden deze nog komen.
Welke nieuwsbrieven zijn nog meer aan te raden voor binnenlandse vluchten in Azië (Borneo).
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!