vrijdag 07 februari 2014
  6 Replies
  5.4K Visits
  Subscribe
De kogel is door de kerk. We hebben besloten om nu echt naar Florida te gaan. Nu ben ik veel aan het zoeken naar de beste reistijd en kom er niet uit. Hopelijk kunnen jullie ons wat advies geven. We hebben namelijk 2 opties, de kerstvakantie of de meivakantie.

Wat is volgens jullie een betere optie qua weer en sfeer?
Waardeer dit bericht:
10 jaar geleden
·
#15178
Iemand??
10 jaar geleden
·
#15179
Ik zou zeggen mei... Maar ben vooral bekend met het westen ...
Weet niet zeker of reclame mag maar dit is de site van mijn ouders met veel informatie: <!-- w -->http://www.ontdek-amerika.nl<!-- w -->
10 jaar geleden
·
#15180
Met kerst kan het best koud zijn in Florida, met name in Orlando eo. Wij zijn een aantal keer in februari geweest en dan heb je ook nog kans op koele dagen. Het is wel zo dat hoe zuidelijker (Miami eo) hoe beter het weer is, maar rekening in de kerstvakantie niet op warm weer en korte broeken. In mei is qua weer veel beter. Bovendien is kerst hoogseizoen en is het in de parken, maar eigenlijk ook overal, veel drukker. In mei zal je dus minder drukte en wachtrijen hebben.
10 jaar geleden
·
#15181
We gaan nu in november en de gemiddelde temperatuur is dan veel hoger dan in december...
10 jaar geleden
·
#15182
Wij zijn in kerstvakantie 2009-2010 naar Florida geweest en troffen het prima met het weer, het was zo 20-23 graden, wij hebben volgens mij wel geluk gehad, toen we vertrokken uit Miami werd het de week erop 13 graden, en dan is Florida ineens een stuk minder leuk....
Ik denk dat november een prima periode is, veel plezier met plannen!
9 jaar geleden
·
#15183
Wij zijn....veel te lang geleden.....in de Meivakantie geweest.
Prima weer, net voor de echte hitte. Tussen de 25-28 graden herinner ik mij. Let ook op met je planning wanneer het orkaanseizoen precies begint. http://travelwithkids.about.com/od/flor ... Expect.htm. Dat is natuurlijk nooit een garantie, maar de schade van dat jaar was voor ons overal nog zichtbaar na Wilma in 2005.
Maar ik zie dat je in November al gaat. Als je naar de parken gaat, kijk dan op verschillende nieuwsbronnen voor de goedkoopste hoppertickets. Vaak biedt het hotel gunstige prijzen aan. En boy, wat waren die parken leuk!
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!