dinsdag 09 oktober 2012
  6 Replies
  4.4K Visits
  Subscribe
Hallo allemaal,

Wij gaan in november met onze twee kinderen naar Australië en ik ben op zoek naar een goede dvd-speler voor de oudste (3 jaar). Ik heb begrepen dat je de dvd-speler niet in het vliegtuig kunt opladen, dus ik ben op zoek naar een dvd-speler met een langere speelduur dan 3 uur. Wie heeft tips of ervaringen?

Ik ben zeer benieuwd, veel dank!!
Waardeer dit bericht:
11 jaar geleden
·
#11731
Hoi,

Niet echt een antwoord op je vraag maar wellicht indirect: wij hebben een zonnelader aangeschaft (die je overigens ook gewoon aan het stroom kan opladen). Ideaal voor de momenten waarop je dvd- speler (of ds!) leeg is.

Ook erg makkelijk als je ergens op je droomeiland zit zonder stroom...
11 jaar geleden
·
#11732
Volgens mij zijn er steeds meer vliegmaatschappijen waar je wel kan op laden in de lucht.
Wij hebben de laatste 2 jaar met Emirates gevlogen, en daar zat een usb aansluiting in de stoel, misschien kan je even informeren bij de maatschappij waar je mee vliegt.
11 jaar geleden
·
#11733
Hartstikke bedankt al voor jullie reactie. Wij vliegen met Maleysian Airlines en daar kan het helaas niet in het vliegtuig. Mochten andere lezers nog tips hebben voor de langdurige spelende dvd-spelers, dan zijn die welkom :-)))
11 jaar geleden
·
#11734
Hallo,

Wij hebben onze dvd speler gekocht bij de intertoys. Wij zijn er wel tevrede mee.
Wij hebben een dvd speler gekocht met 2 schermen. De kleinste van 2,5 jaar vindt even een dvd kijken wel leuk maar niet heel lang. Onze oudste van 4 jaar vindt het wel erg leuk om te kijken. Ik heb een link meegestuurd van de dvd speler. Kijken met alleen de accu doet maar 1 dvd speler het. Hoelang de accu het volhoudt weet ik eigenlijk niet maar wel min 2 uur langer hebben nooit geprobeerd. We gaan in nov ook naar Australie maar nemen de dvd spelers niet mee. We hopen op een goed video demand programma bij Malaysia airlines.

http://www.intertoys.nl/games/auto-dvd- ... 59019.html

Succes met de keuze.
Groeten,
Tessa
Tessa
11 jaar geleden
·
#11735
Toen wij met MA vlogen naar ozzie, hadden we allemaal n eigen scherm met ook kinderfilms en spelletjes. Een marathon Cars in het engels vonden ze geen probleem. Veel plezier en succes met voorbereiden!!
11 jaar geleden
·
#11736
Waarom overweeg je niet een Tablet?

Onze Ipad houd het wel een uurtje of +6 vol met continu film kijken.
Kan je ook spelletjes op zetten en je Reisblog bijwerken.

Ik heb ook een Tablet met Android en die houd het ook uren vol.

Je moet er wel je films digitaal naartoe kopieren, maar er is vast wel een handig neefje, buurman, vriend etc die dat voor julie kan regelen.

Bijkomend voordeel is dat ze veel compacter en lichter zijn als DVD spelers. En je hoefd de losse DVD's niet mee te nemen.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!