1. sascrossingcountries
  2. Meenemen op reis
  3. dinsdag 08 september 2020
  4.  Abonneer via e-mail
Hallo allemaal,

Voor ik mijn vraag stel zal ik mij eerst even voorstellen. Ik ben Saskia, 42 jaar, en reis overwegend op twee manieren: solo of met mijn hele gezin. Mijn gezin bestaat uit mijn vriend, 37 jaar, puber van 15 jaar en peuter van 2,5 jaar. Wij reizen graag en het liefst ook veel (nu even wat minder ivm Corona) en zijn fan van Oceanie en Azie. Ik hoop hier veel tips op te doen en hopelijk her en der ook jullie te helpen met vragen.

Ik start met een algemene vraag (kon deze vraag niet via de zoekfunctie terugvinden, maar ben een newbie, dus vergeef me als ik iets over het hoofd heb gezien).

Wij fietsen graag en in landen als Thailand en Vietnam konden wij altijd wel verhuurders vinden die fietsstoeltjes beschikbaar hadden. Volgend jaar hopen we Myanmar, Laos en de Filipijnen aan te doen (als het weer veilig is om buiten Europa te reizen). Nu heb ik op Insta en op diverse reisblogs van mensen zonder kinderen gezien dat je daar op best veel plaatsen fietsen kunt huren, maar kom nergens tegen of ze ook fietsstoeltjes verhuren. Nu is het aannemelijk dat dat niet het geval is of heel uitzonderlijk, dus vroeg ik me af of er portable fietsstoeltjes bestaan die je op een bagagedrager kunt klikken en die ook veilig zijn. Wij reizen namelijk wel met een opvouwbaar kinderzitje voor in de auto (voor in taxi's en huurauto's, maar ook in het vliegtuig), maar heb nog nooit een versie voor op de fiets gezien.

Heeft iemand ooit wel eens van een veilige portable fietsstoel gehoord? En zo ja, is het een aanrader?

ps: ik weet dat er mensen zijn die ervoor kiezen om hun kind in een rugdrager achterop te nemen, maar onze persoonlijke keuze is om dat niet te doen. We gebruiken onze rugdrager alleen om mee te wandelen.
Waardeer dit bericht:
Reageer
Er is nog geen reactie geplaatst.


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!