dinsdag 04 juni 2013
  7 Replies
  3.3K Visits
  Subscribe
Hallo,
Wij landen op 30 juni zondagochtend vroeg met china airlines (uur of 6-7) op bangkok int airport. We willen direct door naar Koh Chang. Ivm kosten liever niet met prive transport, maar met de bus of een shared minibus oid. Hoe kunnen we dit het beste doen?
Alvast bedankt!

groeten
Waardeer dit bericht:
10 jaar geleden
·
#13520
Tsja, Hoe kapot wil je jezelf maken. Er is een bus op het vliegveld om 0730 uur (ga je die halen) die er 6-7 of als je pech hebt 10 uur over doet naar Koh Chang. Ik zou een dagje bijkomen en dan pas doorreizen. Maar vooruit: http://www.bussuvarnabhumikohchang.com/
10 jaar geleden
·
#13521
Dat kapot zijn zal mee vallen, we zijn wat gewend ondertussen. We hebben een rechstreekse vlucht, 10 uurtjes, dan 6-7 uur, altijd nog minder dan de 30 uur van vorige jaar, wat prima ging.
Bedankt voor de link!
10 jaar geleden
·
#13522
Hoi,

Wij zijn in maart ook van BKK naar Koh Chang gereisd.
Toen wel bewust voor een minibus gekozen. Waren toen met 6 personen dus dan valt het wat goedkoper uit als bv met zijn vieren.

Het is wel een eindje reiden en de bus stop erg vaak. Dus misschien als je maar een paar weken hebt toch ervoor kiezen om direct met een minibus door te gaan? Scheelt een dag vakantie.

Waar zitten jullie op Koh Chang? De westkust is erg druk maar heeft de mooie stranden. Het oosten is heerlijk rustig.
10 jaar geleden
·
#13523
in 2011 hebben wij de andere kant op ongeveer 100 euro betaald voor een taxi. Met zn vijven (waaronder een jong kind en mijn ouders van boven de 70) iedere cent waard voor ons.
10 jaar geleden
·
#13524
Wij in 2013 met prive minibus voor 6 personen (waarvan 2 kids) zo'n 115 Euro.
Inclusief kinderzitje voor de Baby!
Was een uurtje of 5-6 met een stop, dus weet niet hoelang de bus ervoor nodig heeft?
10 jaar geleden
·
#13525
Wij hebben een huisje bij het bailan beach resort. Ik zag ook dat de lonelybeach express minibus rechstreeks rijdt, kost 600 baht pp....
10 jaar geleden
·
#13526
Hoi,
Wij gaan ook met een mini bus.. we zijn dan met 7 dus dan komt het helemaal wel uit, en het scheelt gewoon een boel tijd en stress t.o.v. lokale bus. Maar goed, het is wat duurder dus voor echte low budget reizigers is de gewone bus dus een optie!

Groeten
Merel
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!