zondag 12 mei 2013
  5 Replies
  2.1K Visits
  Subscribe
Hallo,
Medio januari 2014,komen wij na onze reis eoor nieuw zeeland en familiebezoek in Sydney, aan in Bangkok.
We landen om 1.15u s nachts.
Het is dan onze eerste kennismaking met Bangkok. Het heeft onze voorkeur om opgehaald te worden op het vliegveld.

Welk hotel raden jullie dan aan. Wij hebben ruim vier weken, zouden jullie dan starten in Bangkok of juist eindigen?

Wat is jullie advies?

Ik ben benieuwd!
Groet Ilse
Waardeer dit bericht:
10 jaar geleden
·
#13363
Hoi,
Wij verblijven straks voor 2e keer in het Prince Palace. Groot massaal hotel maar ze hebben hier prima 2- en 3-kamer familie suites met mooi uitzicht en prijs/kwaliteit nog wel aardig. Zwembad, ontbijt.. geboekt via greenwoodtravel. Ze kunnen ook een airport pickup doen, niet goedkoop qua Thaise normen, maar voor eur 20,- en gezien je aankomsttijd zou ik gewoon vragen dat ze je op komen halen.

Via de website van vrmk, kopje Hotels bovenin en dan naar hotels in Thailand kun je nog meer opties in Bangkok vinden die andere reizigers hebben uitgeprobeerd in Bangkok. Wellicht staat daar nog iets anders tussen.

Succes!
Merel
10 jaar geleden
·
#13364
Hoi Hillie,

wij gaan deze keer voor het eerst naar Phachara Suites in BKK. Dichtbij NANA BTS en ruime kamers. We hebben een kleine van 16 maanden, dus willen wel een beetje de ruimte. Ook een volledige keuken, dat vonden we ook wel handig. Goeie recensies. Kijk maar eens bij Agoda ofzo. Wow, 4 weken! Te gek hoor! Wij gaan 3 weken en hebben BKK in 2 delen opgedeeld. Eerst 4 dagen, beetje shoppen, dan kunnen we licht reizen vanuit Nederland en weer terug. En we eindigen met 4 dagen BKK, want dan kan de kleine een paar dagen rusten alvorens we de lange vlucht naar Nederland gaan maken. We vliegen namelijk vanuit Koh Samui, dus dan hoeft ze niet vliegtuig in en uit te gaan met zo'n korte tussenpoze.

Hoop dat je er iets mee kunt! Veel plezier in ieder geval!
10 jaar geleden
·
#13365
Wat leuk al die tips...
Omdat het onze start in Bangkok, en daarmee kennismaking met Thailand is, denk ik dat we nu vier nachten in Bangkok willen starten.
Na Nieuw Zeeland, Australie zulken we dan opnieuw aan tijdsverschil moeten wennen, dus dan is een paar dagen op een plek wel wenselijk.
Gaan nu de hotels bekijken en ook actief vragen naar de transfer.....en dan gaat het goed komen......wel willen we graag een zwembadje erbij.
Ik ben hier op vrmk ok getipt op Ibis riverside Bangkok, zelf spreekt me Lampu three house het meeste aan.....

Wordt vervolgd, we hebben nog tijd genoeg.

Gr Ilse
10 jaar geleden
·
#13366
Wij logeerden in het Rambuttri village inn. Wij waren daar zeer tevreden over en vooral er was een zwembad bovenop het dak.
Het hotel is 24u/24u open en wij vonden ze zeer behulpzaam. en prijs/ kwaliteit is ok.
Het ligt ook in het centrum (dichtbij Khaosan road) wat wij ideaal vonden. Als je van plan bent om na een tijd terug te keren naar Bangkok hebben ze daar ook een storageroom. En tegen een belachelijke lage prijs kan je daar bagage achterlaten en dan na enkele weken of maanden terug oppikken.
Wij vertrokken zeer vroeg terug naar huis en ook 's nachts staan er genoeg taxi's aan vliegveld zodat je vlot aan je hotel geraakt.
10 jaar geleden
·
#13367
Wij zijn zelf verliefd op [url:rs4nqj1w]http://www.phranakorn-nornlen.com[/url:rs4nqj1w]!!
Super relax, niet massaal, hele (kind)vriendelijke personeelsleden. Eigen groentetuin op het dakterras, en ze zetten voor de kleintjes gewoon een simpel zandbakje en zwembadje neer indien gewenst. Voor zowel ouders als kids (van iedere leeftijd) een super hotel!

Ook hun kunnen transfer regelen, op ieder tijdstip. Wel prijzig..1200 Baht vlgs mij.
Qua kamers hebben ze tot 4/5 persoons.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!