woensdag 23 maart 2016
  5 Replies
  5.4K Visits
  Subscribe
Beste reizigers

Graag maken we in Bangkok een fietstocht met onze zoon van 6. We vinden bij de meeste aanbieders van fietstochten zoals Ko Van Kessel wel een aanbod van een fietsstoeltje of een kinderfiets. Kent iemand in Bangkok een organisatie die ook aanhangfietsen heeft ? Onze zoon van 6 in een fietsstoeltje droppen zal kantje boord zijn en hij zal het ook niet leuk vinden. Zelf fiets hij al een paar kilometer maar ik denk onvoldoende om met een groep mee te kunnen tijdens een fietstocht.
Iemand een oplossing ?
Dankjewel
Waardeer dit bericht:
8 jaar geleden
·
#20553
In Bangkok heb ik deze niet gezien. Ook niet bij de andere verhuur bedrijven.
Gezien de route die wij fietste lenen dit soort aanhang fietsen erg ook niet echt voor denk ik. (zeer smalle drukke straten met scherpen bochten)

In Chiang-Mai heeft Click&Travel deze wel maar weet niet of jullie Chiang-Mai aandoen en dit dus een optie is?
Deze routes zijn ook meer in de natuur dus dan is een langere combinatie natuurlijk ook makkelijker.

grt Maarten
8 jaar geleden
·
#20554
Afgelopen zomer hebben wij de 3-uur fiets tour gedaan. Onze zoon van 7 heeft zelf gefietst, groot succes! Zoon van 6, stuk minder behendig dan zijn broer, paste nog in het zitje al vond hij dat zelf een stom plan. Wij hebben hem het fototoestel gegeven en daar is hij de hele tocht druk mee geweest. Verrassende en geweldige foto's gemaakt! Voor iedereen was het een fantastische ochtend.
Groet P
8 jaar geleden
·
#20555
Wij zaten met hetzelfde 'probleem' en hebben uiteindelijk voor een klong tour met Pandan Tour Co. gekozen ('small teak boat canal adventure'). We hebben genoten van een heerlijke afwisselende dag op het water met een klein bootje met prive gids en schipper (veel stillere motor dan die grote), we hebben een aantal tempels bezocht en zijn naar een leuke overdekte markt gegaan waar wij net zo'n attractie waren als de markt voor ons. Wie kijkt er nu naar wie ;-). De kinderen hebben het er nu nog over. Ik had me nooit gerealiseerd hoe 'groen' Bangkok is, zo vlak bij het centrum. Echt een aanrader (zeker in de hitte van juli) en de prijs zeker waard.
8 jaar geleden
·
#20556
Leuk om te horen dit alternatief!

Welke tour ( ik zie op de website verschillende tours staan) hebben jullie genomen en hoe duur was die?
8 jaar geleden
·
#20557
Wij hebben de 'small teak boat canal adventure' gedaan (weekend versie, dan is de kleine 'floating markt' open).
Je kunt deze tour vinden onder het kopje 'small boat tours'.

Het is zeker niet de goedkoopste tour in Bangkok, maar je bent echt een hele dag onder de pannen (incl lunch bij de markt, drinken en andere hapjes onderweg bij eventuele bootjes) en onze gids was erg goed (veel leuke en nieuwe dingen geleerd die dag). Wij waren met z'n vieren ongeveer 180 euro kwijt (2 volwassenen en 2 kinderen 12 en jonger). Kinderen van 2 jaar en jonger zijn gratis.

Wat ik vooral erg leuk vond, was hoeveel 'kilometers' je zeg maar maakt, heerlijk relaxed en koel op het water (had ik lopend echt niet willen doen in die hitte ;-). Bangkok gezien vanaf het water is weer heel wat anders.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!