woensdag 17 september 2008
  7 Replies
  3.4K Visits
  Subscribe
Hoe gaan we de bagage verpakken en/of laten we het ergens achter? Wij willen namelijk van maleisie naar borneo, weer terug en dan naar Bali. Nu denk ik zelf aan 3 koffers, waarvan 1 voor Borneo. Maar ja....waar laat je die andere twee achter? Uuuuh geen idee? Iemand tips? Hebben ook nog een buggy en een rugdrager die overgens wel gewoon mee moeten.

Gr Marjolein.
Waardeer dit bericht:
15 jaar geleden
·
#4441
Toen wij een aantal jaren geleden op Bali en Lombok rondtrokken, hebben we een deel van onze bagage bij ons hotel in Ubud (Bali) achtergelaten. Daar zouden we aan het eind van onze reis ook zo'n beetje weer eindigen, dus toen hebben we e.e.a. weer opgehaald. Was geen enkel probleem: toen we na vier/vijf weken terug kwamen bij het hotel, stond onze achtergelaten bagage al voor ons klaar op de kamer. Een vriend van ons heeft dezelfde ervaring bij andere hotels op Bali.
Dus wellicht is dat een optie? In jullie geval zou een hotel in Maleisië dan waarschijnlijk handig zijn?
15 jaar geleden
·
#4442
Bedankt voor reactie! Maar vliegen meteen door van Maleisie naar Borneo...

Gr Marjolein.
15 jaar geleden
·
#4443
Hoe lang heb je aan overstaptijd in Kuala Lupur? Eventueel kan je dan namleijk op de luchthaven van KL je overbodige koffers in de "stalling" zetten van een huurkluis.

Of neem even contact op met bijvoorbeeld het Pan Pacific Kuala Lumpur International Airport .
Ze geven zelf aan " Just a 5-minute walk from the airport, linked via a sky-bridge to the terminal building. ( http://www.booking.com/hotel/my/pan-pac ... ia.en.html ) " Dat ligt dus heel dichtbij de luchthaven en daar kan je vast nog goedkoper je spullen achterlaten dan in een kluis op de luchthaven zelf.
15 jaar geleden
·
#4444
Ik zou minder bagage meenemen en onderweg de kleding laten wassen.
In dat soort landen meestal niet erg duur. Niet bij een hotel, maar in de grotere steden kun je gewoon bij een waserette je was laten wassen. In Thailand tenminste toch....

Groetjes, Lisette
15 jaar geleden
·
#4445
En wat ook een (aanvullende) optie is: neem kleding mee waar je niet aan gehecht bent en geef het ter plaatse weg. Wij hebben op Bali echt heel veel achtergelaten. Twee vliegen in één klap: daar waren ze er erg blij mee en wij hadden ruimte voor onze aankopen op de terugreis naar Nederland. Als je toch erg gehecht bent aan je kleding, kun je ook nog overwegen om daar kleding te kopen (in Indonesië kost dat echt niets en volgens mij is dat in Maleisië niet veel anders).
15 jaar geleden
·
#4446
Ik zou denken.. heb je echt 3 koffers nodig? Is het niet tot 2 rugzakken om te pakken? Een valkuil voor veel reizigers is teveel meenemen..
Wij zijn 13 maanden op reis geweest met ieder 1 rugzak. Veel laagjes is handig voor warme en koude gebieden (gingen van Australie tot Tibet 5200 m hoog) ..
Is dat een optie?
15 jaar geleden
·
#4447
Wij hadden twee rugzakken mee voor 3 volwassenen en 1 kid 14 maand mee. Vogende keer nemen we nog minder mee denk ik. Overal kun je je was laten doen. Wij hadden wel allemaal van de dryfast shirts mee, die kun je gewoon uitspoelen even laten drogen en terug een frisse shirt aan. Zijn licht en nemen niet veel plaats in.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!