zondag 04 november 2018
  8 Replies
  3.6K Visits
  Subscribe
We hebben de Alecto DBX-82, maar ik vind het toch veel ruimte innemen en we hebben nu al 2x in Azie gehad dat we geen enkel vrij kanaal konden vinden en dus telkens naar gesprekken van security guards zaten te luisteren.

Ik heb een telefoon die ik altijd bij mijn drone gebruik en las laatst iets over babyfoon apps over wi-fi en 3g/4g. Heeft iemand hier goede ervaringen mee? Ik kan de reserve telefoon gewoon in de slaapkamer neerleggen en dan zitten we 's avonds in elk geval niet zo opgesloten. Met de DBX-82 konden we dan prima bij een resort in de lobby zitten om een drankje te doen, terwijl de kinderen lekker sliepen. Ik zou niet zomaar de grote stad ingaan :).

Bij onze komende reis hebben we een appartement in een complex en is het soms fijn om 's avonds nog even aan het zwembad te kunnen zitten/chillen. Dit is eigenlijk zo'n vast ritueel van vroeger dat we altijd erg kunnen waarderen.

We hebben 3g/4g en wi-fi....
Waardeer dit bericht:
5 jaar geleden
·
#28636
Noem me ouderwets... maar ik zou het niet willen.
We zoeken gewoon aan accommodatie met een zitje buiten (balkon oid) en anders een aparte slaapkamer. Hebben we dat niet dan gaan we met de kippen op stok en lezen dan nog rustig wat.

Ik moet er niet aan denken dat er bijv brand uitbreekt en ik rustig in de lobby zit.
5 jaar geleden
·
#28637
ik ben net als german wings. Ik liet mijn kinderen nooit alleen ook al was het beneden bij het zwembad. Wij dronken liever dan drankje op de kamer/balkon of wat dan ook.
5 jaar geleden
·
#28638
Wij hebben het ook nooit gedaan, ik vind het ook een eng idee.
Denk aan Madeleine Mac Kane destijds, zeker in een vreemd land ben je gewoon machteloos als er iets gebeurd. Misschien heb ik makkelijk praten, we legde onze kids in bed en ik las dan gewoon nog een boekje met een klein lampje aan of we gingen inderdaad op het balkon zitten. Daarbij keken we nooit zo nauw wat betreft bedtijden op vakantie dus tegen de tijd dat de kids echt naar bed gingen was de avond voor ons ook al ver voorbij.
5 jaar geleden
·
#28639
Minimaal een van ons blijft ook altijd in de kamer (of badkamer, niet Sinole?! ;-) ), maar goed... dat is natuurlijk geen antwoord op zijn vraag.
5 jaar geleden
·
#28640
Babyfoon 3G hebben wij thuis gebruikt, ideaal, werkt prima.
Op reis altijd bij de kinderen gebleven.
5 jaar geleden
·
#28641
Wat wij wel deden is het hotel van tevoren mailen. We meldde dan dat we met een jong kind kwamen en vroegen om een kamer dichtbij de lobby, met buitenruimte, etc. zodat wij daar 's avonds konden zitten met zicht op de kamer.
Lukte vaak wel waardoor we niet de avonden in de kamer hoefde door te brengen en zicht hadden op de kamer. Ook wij hebben per nooit voor gekozen echt "weg" te gaan van de kamer.
5 jaar geleden
·
#28642
Waren wij ook niet van. Hoogstens op de veranda. Nu gaan ze samen shoppen als wij naar een museum gaan ;-).
5 jaar geleden
·
#28643
Wij hebben altijd de accommodaties zo gevonden dat er een balkon bij zat of dat het aan de tuin grensde met een zitje voor het huisje.
En als we een keer echt pech hadden.... gingen we ook vroeg naar bed.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!