woensdag 17 juni 2009
  4 Replies
  2.9K Visits
  Subscribe
Hallo forummers,

Wij gaan in september met onze zoon van dan 10 maanden 3 weken naar Maleisie.
We hebben een (lange) draagdoek voor hem, waarin we hem goed kunnen dragen. We twijfelen echter erg of het wel zo handig is om deze mee te nemen.
Het wordt namelijk erg snel warm voor ons mannetje (en voor onszelf trouwens ook) en het is (als je hem niet om hebt en in je tas moet doen) best een zware lap stof.

Iemand andere ideeën of ervaringen? Dragen met bijv. een Papatum of Mei-Tai ofzo, of toch een buggy? (Ik lees in elk geval al dat de McLaren positief wordt ervaren!)
Vind het moeilijk in te schatten, dus ik hoor het graag!

Groetjes, Marieke
Waardeer dit bericht:
14 jaar geleden
·
#5467
Hallo,

Ergens op het forum vind je al wat info betreft draagzakken. Wij hebben een ergo carrier gebruikt (wel duur 100€), maar waren er zeer tevreden van en nog. Onze zoon is nu bijna 2 jaar en we gebruiken hem nog vaak. Kan gebruikt worden tot 3 en ouder.
En is licht om weg te bergen, of gewoon rond je middel laten hangen.

Wij hadden ook een kleine buggy mee, quinny zap, waren blij dat we beide meehadden!

Ergens op marktplaats staat wat info omtrent de patapum.

Veel succes
14 jaar geleden
·
#5468
Hoi,
ik zou een rugdrager (ik heb er nog wel 1 staan zelfs!) willen adviseren of idd een buggy (wij zijn daar erg over te spreken) en dan het eigen merk van de Prenatal, wij namen hem mee naar Cuba (voor ons zoontje van 1 jaar) voor 3 weken en er mankeert niks aan en toen nog 2 mee naar Mexico; hobbel de bobbel over de Maya sites. Dus even denken maar en beslissen! Wij nemen nu tenminste 1 buggy mee en kijken naar een soort plankje voor erachter (evt zelf maken) zodat 'de ander' ook kan meerijden..
succes, Marjan
14 jaar geleden
·
#5469
Wij hebben voor onze zoon van destijds 14 maanden zo'n Patapum aangeschaft en waren er erg over te spreken. Wij hebben daarmee zelfs gemoutainbiked. Jongens achterop en fietsen maar. De Patapum is goedkoper dan de ergo baby carrier, maar wellicht is die een tikkeltje beter, maar daar heb ik dan weer geen ervaring mee. Op ebay is er een winkeltje die patatpums verkoopt vanuit Engeland en zelfs met verzendkosten voordeliger dan hier.
Ook wij hadden een buggy mee, standaard klein ding die wel plat kan en veel gebruik van gemaakt.
Ik zou dus beide artikelen aanbevelen.
Hoe fijn een draagdoek is (ook ervaringsdeskundige) is dat wel een hele grote lap om mee te nemen!
14 jaar geleden
·
#5470
Hallo,

Bedankt allemaal voor jullie reacties. Ik zie wel dat jullie eigenlijk beide adviseren.
Ik ga inderdaad voor een babydrager (denkt papatum of beco butterfly) en dan tevens een buggy aanschaffen. Ik was niet zeker over dit laatste, omdat ik vorig jaar door mijn zwangerschap een koffertje mee had genomen ipv een rugzak en dat halverwege de trip de "wielen er al af lagen" bij wijze van spreken. Het ding was meer geschikt voor het vliegveld (tegelvloer) dan de hobbelige straten van Indonesië, hahaha. Maar goed, als ik lees "Mexico hobbel de bobbel" met de buggy, en dat ging goed, dan ga ik er ook voor.

Nogmaals bedankt!

Groetjes, Marieke
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!