dinsdag 11 januari 2011
  7 Replies
  13.6K Visits
  Subscribe
Dit ben ik nog niet op het forum tegengekomen (of ik moet er overheen hebben gekeken). Wij reizen regelmatig naar Azie waar mijn zus woont. Voor onze kinderen nemen we altijd een autostoel mee. Dus zo'n stoel die gebruikt wordt in de auto voor kinderen tot ca. 3 jaar. Neem een stoel die in de slaapstand kan. Wij melden dit van te voren bij de luchtvaartmaatschappij en zowel bij Singapore Airlines als bij Malaysia Airlines was dit geen enkel probleem. Je kind kan in zo'n autostoel veel beter slapen dan in een gewone stoel. Vooral bij nachtvluchten is dit ideaal. Inmiddels heb ik meerdere mensen gesproken die dit altijd doen, vandaar dat ik deze tip wil delen. Een kind is er ook aan gewend doordat hij of zij in de auto ook altijd vast moet zitten. We hebben dus ook nooit discussies over rondrennen in het gangpad....Met een overstap is dit wel even een gesjouw, want deze autostoelen zijn zwaar.
Overigens hebben wij voor onze dochter die toen 1 jaar oud was, wel een stoel gereserveerd/betaald omdat wij voor elk van onze kinderen een eigen stoel willen. Dit is natuurlijk duurder. Dus als je geen eigen zitplaats hebt gereserveerd voor je kind gaat deze vlieger natuurlijk niet op. Overigens hebben wij meerdere malen geprobeerd om een kind op de grond te laten slapen, maar dit werd niet toegestaan.
Waardeer dit bericht:
13 jaar geleden
·
#8439
Hoi Manon,

Mag ik jou een tip geven? Er bestaan sinds kort speciale trolley's voor om je kind met autostoel mee te nemen op reis!
Echt ideaal! Wij reizen zelf ook veel met onze kinderen. We bevestigen de maxi-cosi en autostoeltje erop, rollen ze over het vliegveld zo het vliegtuig in! Het is super relaxed reizen en we hebben meteen een 'buggy' ter plaatse.
Zie de website: http://www.gogobabyz.eu
ze verkopen daar 2 verschillende versies, moet je maar even lezen.

Succes! Esther
13 jaar geleden
·
#8438
hoi!
Wat een goede TIP en wat een gaaf apparaat!!
Dat maakt het reizen weer een stukje gemakkelijker (die van mij lopen intussen goed maar toch)
groetjes
13 jaar geleden
·
#8440
Hoi,

Wij gaan met onze tweeling van 1 met KLM vliegen. We lazen jullie tip en de reactie daarop en waren van plan de infant cruizer te kopen en een autostoel (Romer duoplus) om zo de kinderen in hun eigen autostoel te vervoeren in vliegtuig en daarbuiten.
Nu lezen we allerlei berichten over de afmetingen die de stoelen moeten hebben om mee te kunnen in het vliegtuig. Die afmetingen verschillen per maatschappij en zijn zo dat een moderne autostoel bijna altijd te breed is.
Wat zijn jullie ervaringen? Met welke stoel hebben jullie gereisd en met welke maatschappij?

Super bedankt voor de reactie alvast!!!!
Janine
12 jaar geleden
·
#8441
Hoi,
Wij willen ook een gogobaby aanschaffen. Maar Esther welke hebben jullie aangeschaft?
En kunnen ze beide in de luiken voor handbagage?

Groet Sylvia
12 jaar geleden
·
#8442
12 jaar geleden
·
#8443
Hallo,

Wij zijn met een Travelmate op vakantie geweest! Autostoel op Schiphol aan het karretje van Go-Go Babyz vastgemaakt en heel ontspannen het vliegveld over gereden. Ook in het vliegtuig was het echt een uitkomst je autostoel bij je te hebben. Maar ook aangekomen op bestemming in de bus en de taxi vonden we het fijn dat we onze veilige (zware) autostoel bij ons hadden. Het zware viel overigens wel mee omdat we onze spruit niet hoefde te tillen, die reden we prins heerlijk in haar stoel rond.

Welke heb jij uit eindelijk nou gekocht Sylvia?


Groet Noor
9 jaar geleden
·
#8444
Ook ik ben beniuewd welke en waar en voor hoeveel je hebt gekocht?
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!