dinsdag 31 juli 2012
  2 Replies
  2.8K Visits
  Subscribe
Bij volwassenen wordt voor een lange vlucht wel eens aangeraden om eventueel een aspirientje te nemen (tegen vliegtuigtrombose). Zijn er hier mensen die dat doen/gedaan hebben en zo ja, geven jullie dat dan ook aan de kids (kinderaspirientje)?

De kans is waarschijnlijk wel klein denk ik dat vliegtuigtrombose zou optreden maar toch... Sinds een klasgenootje van mijn zoontje (4 jaar) vorige week opgenomen is geweest na een herseninfrarct waarschijnlijk veroorzaakt door een bloedklontertje (in dit geval niet ten gevolge van lange vlucht) zit ik daar toch wel met in mijn hoofd.

Ik ga dit natuurlijk wel eens opnemen met de huisarts als ik daar nog eens moet zijn, maar wou gewoon hier al eens horen.
Waardeer dit bericht:
11 jaar geleden
·
#11161
Heb ondertussen nog wat opgezocht en gelezen en blijkbaar is de visie nu dat het nemen van aspirine zelfs totaal nutteloos zou zijn - question answered zou ik zeggen.
11 jaar geleden
·
#11162
Veel rondlopen, veel water drinken, losse kledij, niet te veel eten, dat zijn de beste tips die ik je kan geven om trombose te vermijden.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!