woensdag 13 maart 2013
  4 Replies
  3.1K Visits
  Subscribe
Bij het zoeken naar mooie Thaise eilanden voor onze reis in juli/ augustus blijf ik steeds maar terugkomen op de Andaman eilanden. Die lijken me zoveel mooier en ongerepter dan de eilanden aan de oostkant.
Heeft iemand van jullie wel eens de Andaman eilanden in juli of augustus bezocht en hoe is dat bevallen? Is het gevaarlijk om er te komen door ruwe zee? Of zijn de oostelijke eilanden net zo mooi?
We zoeken een rustig eiland waar je wel lekker kunt eten maar geen disco, bars etcetera. Gezinnen met andere kinderen vinden we wel leuk. Ik heb nu Koh Lanta en Koh Muk (Mook) op het oog.
Alvast bedankt.
Waardeer dit bericht:
11 jaar geleden
·
#12878
Wij zaten het afgelopen jaar in april op Koh Lanta, het regenseizoen begint ongeveer in mei, dus wij zaten op zich nog best goed in het seizoen, toch waren er nadelen aan deze periode, zo konden we geen boottripjes meer boeken omdat de zee te ruw was, de restaurantjes en winkeltjes langs het strand gingen al sluiten en de stranden werden niet meer schoon gemaakt, het was op veel stranden dus echt een grote puinhoop. Persoonlijk zou ik dus niet richting de andamankust gaan in deze periode maar toch naar de oostkant, wij hebben op Koh phangan gezeten in de saladhut en dit was echt super. Ik moet eerlijk zeggen dat er wat ons betreft geen verschil is wat betreft beide kanten, misschien dat je aan de westkant meer mogelijkheden qua excursies naar bounty eilandjes hebt maar dat geld dan niet voor deze periode dus daar hoef je het niet voor te doen. Ik zou gewoon lekker de oostkant nemen en dan voor Koh phangan of Koh tao kiezen, Koh Samui is echt een stuk drukker.
10 jaar geleden
·
#12879
We hebben uiteindelijk de gok gewaagd en hebben zes dagen stralende zon gehad op Railay Beach. Neus in de boter! De twee ervoor had het wel geregend, dus we hebben echt geluk gehad.
10 jaar geleden
·
#12880
Misschien heb je wat aan [url=http://www.travelfish.org/weather_fish.php:22ao1p0d]dit[/url:22ao1p0d] interactieve kaartje. Dan kun je snel vergelijken ;)

Sorry, zie nu pas dat jullie al die kant op geweest zijn...
10 jaar geleden
·
#12881
wij zijn in het verleden een aantal keer in phuket geweest. In de periode van augustus / september. Ook regenseizoen. Wij hebben daar (misschien geluk gehad) maar 2x (overdag) een flinke (best verfrissend) bui gehad,maar dat was maar een minuut of 10-15 en daarna trok het weer heerlijk open.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!