1. Ilya
  2. Thailand
  3. dinsdag 11 september 2018
  4.  Abonneer via e-mail
Ik heb al een draadje mbt een lange reis, maar wil eigenlijk ook een plan B samenstellen met een compleet andere - voor ons ook hele leuke - insteek. Liever gescheiden, want anders loopt het zo door elkaar heen.

Dit plan heeft als uitgangssituatie een verblijf in het centrum van Kuala Lumpur voor 2 maanden met een paar (bv 3) trips naar Thailand, of 1 trip van zo'n 2 weken.

Dan de vragen :). Is Krabi en de omgeving van Krabi leuk genoeg om bv 1 week te verblijven? Kun je makkelijk op 1 plek zitten en van daaruit van alles verkennen? Of is het dan beter om bv 4/5 nachten in Krabi te verblijven, en aansluitend naar een van de eilanden in de buurt? Idee is om dan gewoon vanaf KL rechtstreeks op Krabi te vliegen en die omgeving dan te verkennen. Een tweede 'trip' zou dan een kort bezoek aan Bangkok zijn om van daaruit naar een van de natuurparken te reizen.

Op zich komen we vaak zat in Zuidoost-Azie, waardoor de rest van Thailand dan nog wel weer een keertje komt (en ook prima, want dan zijn de kinderen weer net wat ouder).

De reden van dit plan is dat we beiden erg vrolijk werden van het idee om zo'n 2 maanden in 'ons' stadje te wonen. We kunnen er ook nog eens voor een zeer schappelijke prijs een condo met alles erop en eraan huren, vele malen goedkoper dan telkens losse accommodatie moeten regelen. Wij woonden er dus en hebben er aardig wat vrienden dus genoeg leuks te doen, buiten de tripjes in de omgeving (wat prima kan voor bv een weekendje oid).
Waardeer dit bericht:
Ervaren reiziger maar een leek op het gebied van reizen met kinderen. Eigenaar van websites als http://www.veelzijdigmaleisie.nl en http://www.reisvormen.nl (en meer...).
Reageer
Er is nog geen reactie geplaatst.


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!