donderdag 09 oktober 2008
  5 Replies
  4.7K Visits
  Subscribe
Wij willen op de doorreis van Borneo naar Bali overnachten op de airport van Maleisie. Nu zal ik in de "reisgids"van de consumentenbond iemand die in het bovenstaand hotel had overnacht... Iemand ervaring, tips? Waar te boeken?

Gr Marjolein.
Waardeer dit bericht:
15 jaar geleden
·
#4493
Hallo Marjolein,

Wij (pa, ma 2 meiden van 3 en 6 jaar) hebben zomer 2007, tijdens een 4 uur overstap op KL, onderweg naar Bali, in dit hotel geslapen.
Je hoeft niet op voorhand te boeken, wij zijn er 's ochtends om 6.00 uur heen gelopen, en lagen een kwartiertje later al in bed.
Kosten waren rond de €45,- . Ideaal voor een paar uur slapen tijdens een overstap. Je wordt een uurtje voor het vertrek van je vliegtuig gewekt, springt onder de douche en loopt in 10 minuutjes naar het vliegtuig dat in middels klaarstaat om te boarden.....
http://www.kl-hotels.com/airside-transi ... /index.htm

Wanneer je een hele nacht hebt door te brengen zou ik opteren voor het Concorde Inn, ook op de luchthaven maar een 10 minuutjes met de (gratis) bus.
Kosten voor een 4 persoonskamer (2 slaapkamers en 1 "huiskamer";) €90,- inclusief ontbijt en een heerlijk zwembad.
http://www.concorde.net/sepang/


Fijne reis gewenst!


groetjes,

José
15 jaar geleden
·
#4494
Ik wil toch op het vliegveld slapen want wij komen 20.15hr aan en vertrekken 10.10hr. Dan kunnen de kids ook een beetje optijd op bed. Dus je hoeft echt niet te reserveren? Ga misschien toch proberen dit te doen, wil zeker zijn van een kamer. Bedankt voor alle info!

Gr Marjolein.
15 jaar geleden
·
#4495
In jouw geval lijkt me reserveren wel een goed idee, een hele nacht is waarschijnlijk eerder vol dan een paar uurtjes in de ochtend...
Waar ga je naartoe op Bali?

Groetjes,

José
15 jaar geleden
·
#4496
Dag Marjolein,
we hebben zelf in april van dit jaar in de Pan Pacific gezeten voor een overdag stay over. Die zit via een electrisch autootje wat heen en weer rijd 10 minuten van de hal van het KLIA. Prima (voor ons erg luxe) hotel met verrijdbaar bed voor onze jongste van 2 en een apart bed voor die van 4. Alleen wij hadden deze als onderdeel van ons ticket via Malaysian Airlines als stopover naar Auckland. Oftewel: geen idee wat ie kost. Info via http://www.panpacific.com/KLairport/Overview.html.

Voor Airside Transit (wat ik dus niet ken) kwam ik deze tegen: http://www.kl-hotels.com/airside-transit-hotel/

groeten, maurice
15 jaar geleden
·
#4497
Nou we zijn eruit en hebben ons hotelletje geboek:) Het is toch het Concorde Hotel genomen. Wij vliegen namelijk vanaf Borneo naar Kuala Lumpur en komen aan op een ander vliegveld. Dan vliegen wij de volgende morgen verder naar Bali. Maar....de avond ervoor kunnen wij nog niet inchecken en hebben dus nog geen boarding pas en dus kunnen wij niet verblijven in het Airside Transit hotel(dat ligt echt bij de gates). Een kamer voor 200 RM.

Gr Marjolein.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!