vrijdag 07 november 2014
  18 Replies
  9.9K Visits
  Subscribe
aankondiging actie vanochtend in mail ontvangen! vanaf de 9e
check hun website.

doe er je voordeel mee.
helaas is het geen Air South America of zo....dat zou ook leuk zijn.

gr Ilse
Waardeer dit bericht:
8 jaar geleden
·
#17148
Dank voor de melding!!

Wij hebben ons al tig keer aangemeld voor de nieuwsbrief, hebben zelfs een pasje voor de nodige punten maar helaas krijgen we toch geen mail/nieuwsbrief van ze...

Dus hartstikke bedankt voor de melding, we moeten namelijk nog 1 binnenlandse vlucht boeken voor Borneo!
8 jaar geleden
·
#17149
http://view.ed4.net/v/5A7E0XG/PTVCB/3W3 ... mid=443855

dit is de link
8 jaar geleden
·
#17150
Inmiddels is het 9 november...

We kijken op de Airasia site en begrijpen we het goed dat je nu alleen goedkope vluchten kan krijgen door punten in te wisselen??

Achter de meeste bestemmingen staat een hoeveelheid punten. Ik neem aan dat je die punten moet inleveren voor betreffende vlucht. Achter sommige estemmingen (bijv. Kuching - Kota Kinabalu) staat 0 punten.... Wat houdt dit in? Dat het voor deze vluchten niet geldt? Zo ja, waarom staan ze dan in de lijst??

Als we een vlucht proberen te boeken, zien we nergens staan dat je punten kan inwisselen of iets dergelijks.

Wie weet hoe deze actie werkt?!?
8 jaar geleden
·
#17151
Ik denk dat dit niet de aanbieding is waar wij op wachten, het zou ook nog kunnen dat het pas later vandaag in gaat, ik heb namelijk ook ergens iets over 10 november gelezen.
8 jaar geleden
·
#17152
Oh oh, onrust door de actie van air asia. Sorry, haha!

Ik heb me er verder niet in verdiept, hoop dat een ander het weet.

succes ermee, groetjes Ilse
8 jaar geleden
·
#17153
Het is gelukt! We hebben zojuist (20:04 pm, 9 november) tickets geboekt via BIG sale (free seat).

Ontzettend bedankt dus voor het berichtje.

(en pfff niet te veel nadenken dat juist dit het goedkoopste ticket is en we al 4 tickets geboekt hadden zonder BIG sale korting... O ja, gelukkig nog wel promo tarief :))
8 jaar geleden
·
#17154
Waren jouw tickets gratis, dus betaal je alleen de tax? Ik krijg nu namelijk wel een tarief te zien, weliswaar iets goedkoper maar niet heel veel. Afgelopen augustus heb ik alle binnenlandse vluchten geboekt, en toen idd alleen de tax betaald en het tarief van de vluchten stond op 0. Ik moet nu nog een vlucht boeken van KUL naar BKK (DMK) op 16 aug.
8 jaar geleden
·
#17155
Ja, alleen tax en fuel en tarief ticket is 0
8 jaar geleden
·
#17156
Ik heb kuching naar kota kinabalu geboekt op 31 juli. Ik heb net even gekeken en dan zie je in de linkerkolom low tarief staan van 34 myr. Helemaal rechts waar alles op een rijtje staat zie je dat tarief nul is en tax die 34 myr
8 jaar geleden
·
#17157
Ik heb even gekeken en kul naar bkk op 16 augusuts zie ik inderdaad geen free ticket. Op maandag 17 augusus om 22:20 heb je wel een gratis ticket....

De dagen voor 16 augustus zag ik ze ook niet.
8 jaar geleden
·
#17158
Wat raar dat deze datum dan een uitzondering is... we moeten wel echt 16 aug terugvliegen naar BKK omdat onze terugvlucht de nacht van 16 op 17 om 02.00 uur gaat. Dan wacht ik toch nog maar even op een volgende actie. Het scheelt nu volgens mij amper wat met het normale tarief.
Bedankt voor het meekijken in ieder geval!
8 jaar geleden
·
#17159
Ja ik ook geboekt, inclusief bagage en cc kosten 31 euro voor ons drie. I love it!!! Ik had geen nultarief, maar..nou en....2, 49 euro voor plaats is ook prima natuurlijk :-)
Wij vliegen voor dit tarief van bangkok naar chiang mai.

Van KoPhangan en Surat Thani zag ik geen goedkope tarieven.
Ik had al goedkope tickets van chiang mai naar surat thani, en in deze sale zijn ze iets duurder. Maar ook nog heel goedkoop.

Mijn hele reischema wordt nu wel anders maar daar was ik al een beetje mee bezig.
8 jaar geleden
·
#17160
Ik had dus helemaal geen tickets voor chang mai naar surat thani. Bij toeval keek ik eens goed naar mijn cc transacties en geen air asia afschrijving eind september. En ook geen bevestiging via de mail. Ws alleen op scherm is er daarna iets niet goed gegaan.

Ben ik even blij dat ik het nu ontdekte en...voor een paar euro meer alsnog geboekt alleen twee dagen later. Aanvankelijk wilde ik die datum ook maar die was eind sept stukken duurder. Gelukkig kon mijn boeking bij de apenschool ook opgeschoven worden.

Nu alleen nog van het zuiden naar bangkok. Maar mag ook met de trein, die hebben we nu nog niet.
8 jaar geleden
·
#17161
Ik heb voor nu ook maar 1 trip kunnen boeken, van Kuching naar Kota bharu. Het is inderdaad een beetje lastig qua data's, op de dag dat ik wil/moet vliegen betalen we bijv €43 pp en een dag eerder of later betalen we maar 8,50 pp of zo, ik wacht ook nog even met mijn volgende boekingen.
Ik had natuurlijk ook weer niet opgelet, ik heb een aantal jaren geleden ooit een account aangemaakt bij Airasia, verder nooit gebruikt. Nu ging ik dus boeken en bleek achteraf toen ik de tickets gemaild kreeg dat ik mijn achternaam op mijn man zijn naam had staan, dit werd ivm dat account vanzelf ingevuld.
Ik heb een dag later contact gezocht met Airasia via de live chat, ik moest daarna een mail met gegevens en een copie van mijn paspoort toesturen en als het goed is wordt het dan binnen 5 werkdagen kosteloos veranderd
8 jaar geleden
·
#17162
Zo, dat is geweldig voor een prijsvechter! ;)
8 jaar geleden
·
#17163
Zo, ik dacht dat ik uitgesloten was voor de mededelingen van Big Sale maar zowaar vanmorgen in mijn mailbox een berichtje dat Big Sale er aan komt:

Start: 22 JUN 2015, 00:00 GMT +8

en kennelijk voor insiders: 24-HOUR PRIORITY ACCESS 21 JUN 2015, 00:00 GMT +8
8 jaar geleden
·
#17164
Mazzelaar! Net nu je al je tickets al geboekt hebt :)
8 jaar geleden
·
#17165
Ik heb ook de mail gekregen maar zag niet de periode staan waarvoor het geldt.

Van ko phangan naar bangkok is het enige wat ik nog nodig heb. Maar de nachttrein is eerste optie. Alleen als het een erg lage prijs is wordt het vliegen.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!