woensdag 07 december 2011
  4 Replies
  2.5K Visits
  Subscribe
Air asia heeft nu goede actie tarieven voor de zomermaanden, ze zijn net begonnen en duren een paar dagen

ik heb net 18 binnenlandse vluchten geboekt, 6 x bangkok chiangmai, 6 x chiangrai-bangkok en 6 x surathani- bangkok, inclusief bagage en 18 maaltijden voor nog geen 250 euro!

Dus, als je nog wat vluchten nodig hebt en je weet al hoe en wat zou ik snel even kijken

groeten susan
Waardeer dit bericht:
12 jaar geleden
·
#9900
Hoi Susan,

Ik zag zojuist deze tip ook in een andere reactie op het forum en ben ook meteen begonnen met het boeken van de laatste 2 vluchten die we nog nodig hebben (in ons geval zijn dit totaal 8 vluchten). Dus dat is wel lekker met die korting!

Bedankt voor het melden, hopelijk hebben andere forumleden er ook voordeel van.

Groetjes, Diana
12 jaar geleden
·
#9901
hoi diana

heb je ook zulke goede kortingen kunnen boeken?

wij vliegen van chiangrai naar bangkok, en komen dan om tien uur aan
we willen dan een dagje bangkok doen en s avonds op de nachttrein stappen
dat lijkt de kinderen zo leuk en dat hebben we eigenlijk al beloofd
het idee is om van het vliegveld eerst naar het treinstation te gaan, daar de bagage in een locker te doen ( ik ga er even vanuit dat die er is) en dan bangkok in en dan s avonds dus op de trein

maar ja, zoals de tarieven nu zijn, kunnen we goedkoper vliegen!

weet jij zo wat de nachttrein kost van bangkok naar suratthani? ik reken op ongeveer 30 euro pp en je spaart natuurlijk een hotelovernachting uit

ik las ergens dat jullie voor koh tao hebben gekozen, kun je ook uitleggen waarom?
wij zitten nog te dubben tussen koh tao en koh phangan
de laatste lijkt mij iets gemakkelijker te bereiken
voor koh tao moet je in chumpon al uit de trein en dat is om 4 uur s nachts al, dat lijkt me zo n onhandige tijd om uit de trein te moeten

ons schema begint ook vastere vormen aan te nemen, wij gaan naar noord thailand, laos en dan door naar zuid thailand en terug naar bangkok

we hebben er zin in!

groetjes susan
12 jaar geleden
·
#9902
Hoi Susan,

Ja, wij hebben 8 vluchten voor Euro 100,00 kunnen boeken, echt super!

Ik weet niet wat alleen de nachttrein kost, wij hebben nl. in 2010 een combi ticket voor 4 personen (ferry/bus/nachttrein met 2 coupé 's naast elkaar met tussendeur) geboekt voor Euro 172,00. Omdat we de 2 coupés alleen voor ons vieren wilden, hebben we ook voor ons zoontje van toen 2 (bijna 3) betaald.

Het was wel een moeilijke keuze: Koh Tao of Koh Phangan. Ik denk zelf dat Koh Tao leuker is voor mij dan Koh Phangan, omdat er voor mij meer te doen is (meer op duikers gericht, denk ik). Dus wij hebben nu voor Koh Tao gekozen. Misschien gaan we een volgende keer ;-) wel naar Koh Phangan. Tja, we moesten nu gewoon de knoop doorhakken. Wie weet gaan we wel een dagje naar Koh Phangan vanaf Koh Samui.

Wij gaan wel vanaf Suratthani naar Koh Tao, omdat we vanaf ons resort in Khao Sok naar Koh Tao gaan. Volgens mij is de reis vanaf Chumphon naar Koh Tao wel een stuk korter. Maar om midden in de nacht uit de trein te moeten stappen, lijkt mij ook niet echt fijn. Misschien kunnen jullie met het vliegtuig van BKK naar Suratthani vliegen (met de prijzen van Awesome Air Asia) en terug vanaf de eilanden met de ferry en nachttrein naar BKK? Dan kom je wel in de ochtend aan na een goede nachtrust en ontbijt in de trein.

Ik ben benieuwd wat jullie uiteindelijk gaan doen, gelukkig hebben we allemaal nog voldoende tijd! Ben ook erg benieuwd naar jullie route en resorts in Laos.

Groetjes, Diana
12 jaar geleden
·
#9903
@Susan

Wij hebben van Bangkok naar Surat Thani gevlogen, en daarna met bus naar de haven. Waar we 's avonds de nacht boot genomen hebben naar Ko Tao. Het is eigenlijk een vrachtboot waar 1 dek is ingericht om te slapen allemaal matrasjes naast elkaar :) Wij vonden het eigenlijk wel super en onze zoon van toen 3 spreekt er nog van... Mag er natuurlijk wel niet veel van verwachten is basic!

Wij vonden Ko Tao wel super leuk, zijn aangekomen op het eiland daar staan allemaal hotel (verkopers), taxi's enz
Wij hebben rustig koffietje gaan drinken bagage daar achter gelaten, brommertje gehuurd en enkele leuke resorts, hotels bezocht, kamer geboekt en het hotel is gratis achter onze baggage gereden.

Terug weg hebben wij de ferry genomen tot in Cumpton (3u) en daar de nachttrein tot in Bangkok. Wij hadden niets vooraf geboekt en dit was allemaal goed te doen!
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!