woensdag 14 april 2010
  5 Replies
  1.8K Visits
  Subscribe
Weet iemand een leuke en kindvriedelijke accomodatie aan het strand?
Waardeer dit bericht:
13 jaar geleden
·
#7114
Hoi Kelly,

Op Langkawi zaten wij op het strand: Pantai Cenang. Een mooi plekje is het Beach Garden Resort (Duitse eigenaars) http://www.beachgardenresort.com, maar wel prijzig (80 euro voor een familiekamer). Daar sliepen wij dus niet. Wij overnachtten in het Malibest Resort. Eenvoudig, maar schoon, ruim genoeg, betaalbaar (ong. 25-30 euro) én bijna op het strand zelf. Ze hebben ook mooie Treetop-houses. Die waren helaas bezet toen wij er waren. De recensies over dit resortje zijn nogal wisselend, maar wij vonden het prima. Verwacht geen grote luxe & verwacht ook geen onbewoond bounty eiland. Het is een leuke plek met een heerlijk breed strand, eettentjes op het strand, maar ook aan de weg veel leuke eetgelegendheden. Maar ook: een bananenboot in zee.

Wij huurden op Langkawi een auto en hebben een aantal dagen lekker rondgetoerd. Bij toeval kwamen we terecht in het Tok Senik Resort. 'n Heel bijzonder plekje met prachtige ruime houten bungalows in de jungle. Heel groot en toen wij er waren leek het bijna onbewoond. We hadden het grote zwembad geheel voor onszelf. Dus mocht je even iets anders willen dan strand... Er tegenover zit een Snakefarm. http://www.toksenikresort.com/

Groeten,
Els

https://www.verrereizenmetkinderen.nl
Met kinderen: Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Indonesië, China, Maleisië, Singapore, Brazilië, Bolivia.

13 jaar geleden
·
#7115
Hoi Kelly,

wij gaan in juni naar het Sunset Beach Resort <!-- w -->http://www.sungroeplangkawi.com<!-- w --> of zoiets. Hebben natuurlijk nog geen eigen ervaring, maar hebben veel positiefs gehoord. Als je na ons gaat (wij zijn er van 12-15 juni), kan ik je meer vertellen...

Groeten,
Anja
13 jaar geleden
·
#7116
Hoi Kelly & Els,

Wij hebben ook een aantal dagen gelogeerd in het Kampong Tok Senik Resort. Zoals Els al aangaf, het ligt niet aan het strand, maar wat een bijzondere accommodatie! Wij denken er nog met veel plezier aan terug! Echt een aanrader.

Groetjes, Diana
13 jaar geleden
·
#7117
Hoi Diana,

Wat leuk om te horen dat jullie daar ook geweest zijn. Wij kwamen daar heel toevallig langs en dachten eigenlijk dat het veel te duur voor ons zou zijn. Maar dat viel alles mee. Wij vonden het ook heel bijzonder, een beetje bevreemdend zelfs. Toen wij er waren stond alles leeg, maar was het personeel in rep en roer voor een buslading gasten die zou komen. Wij hebben ze niet gezien. Het hele zwembad, met uitzicht op de jungle, voor onszelf. Speciaal voor ons werden alle spuiten/waterstralen/watervallen aangezet. Heel grappig. Ik ben een beetje kwijt wat wij er voor betaalden. Iets van 25/30 euro? Het was incl. ontbijt in elk geval.

Onze meiden hebben het nog af en toe over de Snakefarm er tegenover. In een vrij grote kooi zat een slang met een vogeltje. Het vogeltje vloog rond en de slang zat doodstil. Met een plotselinge uithaal had de slang het vogeltje uiteindelijk toch te pakken, en werkte deze langzaam naar binnen. Fascinerend, 'n beetje bizar, maar de meiden vonden het ook heel logisch dat de slang moest eten. En wij maar denken dat die tere kinderhartjes dit niet aan zouden kunnen... Ik had toch liever gehad dat het om een sprinkhaan ging.

Groeten,
Els

https://www.verrereizenmetkinderen.nl
Met kinderen: Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Indonesië, China, Maleisië, Singapore, Brazilië, Bolivia.

13 jaar geleden
·
#7118
Hoi Els,

Ik vond het ook zo leuk te horen dat wij in hetzelfde resort hebben gelogeerd! Wij hadden bij een lokaal reisbureau een aantal accommodaties gereserveerd, waaronder Kampung Tok Senik op Langkawi. Samen met goede vrienden logeerden wij in een longhouse en het was ook bij ons helemaal niet druk op het resort. Het zwembad was zo goed als leeg en 's avonds in het restaurant was het rustig, toch ging de BBQ voor ons aan en was er life muziek. Het zwembad had de eigenaar net helemaal laten veranderen, vertelde hij trots, het is dan ook een prachtig zwembad. Zodra ik onze foto's van Maleisië heb gescand (wij gingen in 2000 en 2001 en hadden toen nog geen digitale camera), plaats ik er ook een paar, leuk! We moeten nog naar Thailand en Cambodja (eind juni), maar ik krijg nu ook zin in Maleisië :). Wie weet volgend jaar! Die Snakefarm hebben wij trouwens niet bezocht, we wisten niet eens dat het er zo dichtbij in de buurt was. Ik zie zelf trouwens ook liever een sprinkhaan ipv een vogeltje naar binnen gaan, haha.

Groetjes, Diana
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!