maandag 17 september 2018
  34 Replies
  4.8K Visits
  Subscribe
Zag tickets die ik niet kon laten lopen en gaan nu in de meivakantie een weekje naar New York.

Waar sliepen/slapen jullie? Ik zie wel veel opties (bijv. Airbnb), maar ook even door de bomen het bos niet meer. Hoop dat jullie me op weg kunnen helpen.
Graag dichtbij de actie, een metro station en als het even kan in een rustige wijk waar kind (6jr) ook af en toe eens in de speeltuin kan spelen, maar ook liefst onder de € 100 (of anders max € 120) per nacht.

Ik heb uiteraard ook hier op het forum al eea gelezen, maar bijv. famMoerkens (in New Jersey) dat is én een beetje ver steeds met een 6 jarige én nu ook niet meer zo aantrekkelijk qua prijs als destijds... lijkt me.
Waardeer dit bericht:
5 jaar geleden
·
#28211
Wij zaten hier voor 100 euro - ish per nacht. In Brooklyn, maar letterlijk bovenop de metro en niet te ver van Prospect pPArk. https://www.bestwestern.com/en_US/book/ ... :gmb:33147" onclick="window.open(this.href);return false;
5 jaar geleden
·
#28212
New Jersey klinkt misschien ver maar we zaten maar hooguit 30 minuten oid in de bus en dan zaten we in hartje NY.
Ik had dit hotel via tui geboekt, gewoon op hun site.
5 jaar geleden
·
#28213
Ik zie dat het nog steeds best goedkoop is, wel duurder dan toen wij er waren maar niet schokkend.
Heb nu even gekeken voor 2 volwassen en 1 kind van 27 april t/M 4 mei en dan betaal je €266 pp, totaal kom je incl extra kosten en - korting dan op €815,50
5 jaar geleden
·
#28214
Wij verbleven in Hampton-Inn Seaport-financial district. Zoals de naam het al zegt, was het in het financial district met de metro om de hoek. Was een redelijk hotel incl ontbijt.
5 jaar geleden
·
#28215
Bedankt allemaal! Heb jullie opties nagekeken (behalve die van Ayse, want kruist net mijn boeking)


Boekte zojuist YMCA Vanderbilt € 135 / nacht (3 pers. kamer) en zou nog geen 10 min lopen zijn vanaf Grand Central Station.

Nu nog bepalen welke kaart we willen, want er zijn 'na zomer aanbiedingen' en dat scheelt een slok op een borrel
5 jaar geleden
·
#28216


Nu nog bepalen welke kaart we willen, want er zijn 'na zomer aanbiedingen' en dat scheelt een slok op een borrel


Tip: bedenk eerst wat je zou willen zien. Uiteindelijk bleek bij ons dat het goedkoper was om de dingen die we wilden doen 'los' te betalen en hebben we ter plekke nog een pas gekocht (precieze naam weet ik nu even niet maar waarbij je binnen zoveel dagen 3 dingen mocht doen, ipv zoveel mogelijk dingen doen in 3 dagen). Met deze pas hebben we de 2 attracties gedaan die we ook nog wilden zien en waarbij het dus al goedkoper was om die pas aan te schaffen. mmm klinkt misschien beetje vaag....

Maar bedenk bijv. dat:

- je niet alle attracties in paar dagen wilt proppen
- Wij wilden o.a. naar Natural Museum of History. In allerlei passen wordt geadverteerd dat je met die pas daar naar binnen kan. En scheelt een hoop want als je online kaarten wilt kopen voor dit museum dan kost het je inderdaad een hoop geld. MAAR: dit museum is gratis!!! Deze tip kwam ik ergens op TA tegen. Als je heel goed zoekt/leest dan zie je dat je alleen donatie hoeft te geven (en dat mag ook 0 dollar zijn). Gewoon in de rij staan, paar minuten schuifelen, zeggen wat je wilt betalen en naar binnen! Dus dat bezoek konden we van de pas schrappen.
- Nog een bezienswaardigheid: het Vrijheidsbeeld!! Echter als je IN het Vrijheidsbeeld wilt, moet je zelf hiervoor kaarten bestellen (maanden van te voren, ik meen dat we in januari/februari die kaarten hebben gekocht). Dus ook dat hoef je dan niet met een pas te doen.
- 9/11 memorial museum is op bepaalde dagen 's middags gratis (je moet wel 24 uur van te voren deze gratis kaartjes online reserveren). Dus ook dit hoeft niet met een pas.

en dan is de vraag of/welke pas überhaupt rendabel is.. (zelfs met korting was the New York pass uiteindelijk niet goedkoper voor ons).

Enneh als je bijv. fietstocht wilt doen, is het soms op basis van first come first serve. Dat kan je dan niet van te voren reserveren. (En kijk even goed of de fietshuur er dan wel/niet inzit). Ook leuke optie (hebben wij gedaan): ga met een free bike tour mee. Die tour is langer dan 2 uur en heb je grote kans dat je een enthousiaste gids hebt (immers hoe beter hij het doet, hoe meer hij betaalt krijgt). Fiets moet je dan overigens wel nog huren.

Ook bij de tour The Ride geldt: deze kan je niet van te voren reserveren. Met onze pas kon je wel dag/tijdstip reserveren (en echt, de avondtour was echt elke avond vol dus kon je niet mee als je ter plekke op first come first serve lege plekken stond te wachten.

En volgens mij is een guided fietstour inclusief in New York pas maar volgens mij niet de fietshuur (weet ik even niet zeker). Ga je met free bike tour mee, dan is de tour langer dan 2 uur en heb je in ieder geval een super enthousiaste gids (immers hoe beter hij het doet, hoe meer hij betaalt krijgt).

Als je wilt weten welke pas wij hadden, kan ik het nog even nakijken...
5 jaar geleden
·
#28217
Wij hebben museum of national history inderdaad met een beperkte donatie gedaan: 10 dollar voor ons 4en. Helemaal gratis voelde niet echt fijn maar dit bedrag was prima voor ons. als je cash betaalt vraagt degene bij de kassa of je nog geld terug wilt. Onze vrienden uit NY gaan er meestal gratis heen.
En ook onze conclusie was dat je met een kortingspas wel heel veel moet doen om de pas rendabel te maken. Vooraf inderdaad uitrekenen dus!
5 jaar geleden
·
#28218
Ha, ha, wij hadden hetzelfde: helemaal gratis doe je toch niet. Dus idd voor 10 dollar naar binnen. Met drie personen. Heel stereotiep: met zoon naar de dino's en dochterlief deed ondertussen bij New York Broadway Dance centre mee aan aantal dansworkshops.

Maarreh best bizar dat als je online tickets wilt kopen (en dus aan het kijken bent hoe duur het is) dat je dan ziet dat volwassenen 23 dollar zijn en tieners 18 dollar. Daarbij valt 10 dollar in totaal in het niet... En het is ook niet zo dat we nou overal perse gratis in hoeven maar op deze manier bleef het wel allemaal een beetje betaalbaar.
5 jaar geleden
·
#28219
Ja, we wilden inderdaad gaan kijken naar wat het nu eigenlijk écht allemaal kost, maar jeetje, hoe gaan we dat doen als je het online ook niet vinden kan?!
Enfin, ik heb de LP binnen (editie augustus 2018, dus dat is een heel verse), daar hoop ik e.e.a. in te gaan vinden.

Bedankt voor de info! Super, als jullie nog meer tips hebben houd ik me aanbevolen!
5 jaar geleden
·
#28220
Ik vlieg in de voorjaarsvakantie met dochterlief van 15 voor een klein weekje New York. Tickets via Norwegian AMS - JFK in een directe vlucht voor nog geen €350 pp.
Ik ben ook op zoek naar een hotel, en denk aan Hilton Garden Inn of Hilton Times Square, dicht bij een aantal 'landsmarks' op loopafstand en de metro. Want, dochterlief is de baas en gaat voor dé voor haar herkenbare attracties, ik volgend oog. Alweer jaren geleden dat ik in the States ben geweest, maar wel heel veel zin in. Ik merk dat alle toeristische attracties mij niet heel veel doen, maar vooral de juiste diners, drive-inns en dives aan het opzoeken ben;-). Dus, Katz, here I come;-)

Wel verwarrend dat als je op zoek gaat naar de beroemde ESTA, je veel sites tegenkomt die het werk voor je willen doen, en je vervolgens 3x de richtprijs van $14 betaald. Dus let op de juiste site! http://esta.cbp.dhs.gov/esta/application
En omdat ik alleen met dochter ga, heb ik toestemming van mijn man nodig dat ik alleen met mijn dochter reis.
http://government.nl/documents/forms/2016/06/17/consent-letter-for-minors-travelling-abroad

Veel plezier allemaal!
5 jaar geleden
·
#28221
Ik ben op zoek naar een goed 3-4* hotel in New York, omgeving Midtown West.
Het zou fijn zijn als ik rond de € 850,= voor 4 nachten uitkom. Of is dat niet realistisch?

We halen onze huurauto op bij een Alamo-vestiging in de buurt (332 W 44th St), dus ik zoek iets op loopafstand, als het lukt, daar vandaan.

Nu heb ik wel wat hotels gezien maar als ik het goed zie (op Booking.com gezien) heb ik daar 2 bedden van 130-150 cm breed. Ik denk dat dit onder Double Beds valt. En dat vind ik toch wel heel klein, dat bevordert onze nachtrust (en die van onze 2 tieners) niet echt.
Ik zoek dus naar een hotel in die regio dat bedden heeft van 151-180 cm breed en dat ook dicht bij de metro ligt.

Heeft iemand een goede tip hiervoor?
5 jaar geleden
·
#28222
Mail het hotel zelf, dan weet je de afmetingen van de bedden
En maken ze goede prijs voor je bij rechtstreeks boeken.
Succes!

Gr Ilse
5 jaar geleden
·
#28223
Scheelt dat echt veel ja, om het hotel zelf te mailen?
Soms zit ik te vergelijken met Trivago oid en de website van het hotel, maar meestal ben ik daar duurder uit. Dus dan moeten ze wel veel korting geven wil ik onder de prijs van Trivago/Booking/Hotels.com uitkomen....

Welke sites zijn nog meer veelgebruikt voor hotels te boeken?
5 jaar geleden
·
#28224
Er is een soort veiling site oid. Check even allesamerika forum daar zit zo vreselijk veel kennis
5 jaar geleden
·
#28225

Welke sites

etrip.net, die vergelijkt die sites onderling weer
5 jaar geleden
·
#28226
https://forum.allesamerika.com/viewtopi ... 10&t=48057

Deze bedoel ik
5 jaar geleden
·
#28227
Ja heb ik weleens gezien.
Maar Priceline kun je alleen maar 2-persoonskamer boeken. En Hotwire wil ik nog weleens naar kijken, maar blijft wel een gok. En als nu merk hoe weinig kamers er überhaupt zijn met queen bedden, wil ik daar wel specifiek verder op zoeken.
5 jaar geleden
·
#28228
Wij zaten in Tryp Wyndham Timesquare South. Ik kan me geen krappe bedden herinneren... (onze kinderen zijn ook tienerleeftijd, maar zijn nog niet heel lang/groot...).

http://www.tryphotelnyc.com/

Ze hebben er verschillende kamers, ook met als extra bedden een stapelbed. Ook familiekamers. Ze komen ook meteen met chatfunctie als je die pagina bekijkt. Wie weet kan je leuke deal maken.

Kwam toen mooie aanbieding langs voor dit hotel (via hotels.com). Was wel meteen betalen... 9 nachten voor net geen 1800 euro. We hadden een 'TRYP double room'. Normaal was het dubbele prijs...
5 jaar geleden
·
#28229
Grappig, precies dat hotel heb ik gemaild, maar ik heb de indruk dat ze vol zitten of anders zijn nog wel behoorlijk aan de prijs, € 275,= per nacht voor twee queenbedden.
Of € 411,= voor een kamer met queenbed en een stapelbed. Hmmm...
5 jaar geleden
·
#28230
En wat is de prijs op booking.com en hotels.com?

Zijn de niet-annuleerbare opties wellicht gunstig? Hebben ze toevallig genius-prijzen bij booking.com?
  • Pagina :
  • 1
  • 2
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!