maandag 25 januari 2021
  5 Replies
  1.9K Visits
  Subscribe
hoi hoi!
Wij zijn afgelopen februari op de valreep georganiseerd wezen eilandhoppen in Kaapverdië met onze twee kleintjes, onze eerste keer buiten Europa en een te gekke ervaring waarbij we zowel op het strand konden genieten als activiteiten hebben kunnen doen.. Deze supermooie reis smaakt natuurlijk naar meer en nu we toch alle tijd hebben om over nieuwe avonturen na te denken was ik even benieuwd of jullie nog aanbevelingen hebben voor reizen buiten Europa met 2 kleintjes van 2 en 3?
Waardeer dit bericht:
3 jaar geleden
·
#30142
Erg royale vraag; wij vinden 3 en 2 wat jong buiten Europa (bij ons waren ze 4 en 3 de eerste keer naar India), maar als je toch gaat: kijk vooral naar de (bijna) malaria vrije bestemmingen. Hoe dan ook: smeren als een dolle met Deet, ook tegen Dengue. Voor inspiratie: zie onze site.
3 jaar geleden
·
#30146
dhans haha inderdaad een luxe, ik heb het misschien ook niet helemaal juist geformuleerd. Onze kinderen waren destijds 2 en 3 - onze volgende reisje zal pas na de zomer zijn denk ik zo dus dan komen ze al in de buurt van jouw kids tijdens jullie reis naar india.
Kaapverdie was overigens goed te doen op die leeftijd vonden wij, we hadden veel tijd en flexibiliteit ingecalculeerd waardoor we toch een hoop moois hebben kunnen zien en het voor de kids ook relaxt was.

Hoe was India? en zijn jullie hier wezen rondreizen of op 1 locatie gebleven?
3 jaar geleden
·
#30147
Grappig dhans dat jij 2 en 3 te jong vind voor buiten europa, Hier was dochter bijna 2 toen we naar Maleisie gingen, was prima te doen. We zijn toen bewust niet op borneo geweest vanwege Malaria, maar ik vind Maleisie echt een aanrader met jonge kinderen, goede medische voorzieningen was voor ons toen wel echt een pre.
3 jaar geleden
·
#30149
Grappig dhans dat jij 2 en 3 te jong vind voor buiten europa


Ja, misschien bedoelde ik specifiek India; wqe liepen wel heeeel erg op te passen met onze driejarige.
3 jaar geleden
·
#30150
Hoe was India? en zijn jullie hier wezen rondreizen of op 1 locatie gebleven?


Neen, wij zijn (waren) niet erg honkvast, dus trokken graag rond. tegenwoordig willen we best eens twee weken op een plek blijven, maar dan moet je er wel massief kunnen duiken. Onze verslagen van India staan hier: https://reisfamilie.wordpress.com/about/
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!