zaterdag 10 november 2018
  8 Replies
  3.1K Visits
  Subscribe
Binnenkort ga ik met mijn gezin (vrouw en 2 dochters van 5 en 7 jaar) op vakantie naar Australië. We landen op Bali om 12:30 uur en we vertrekken om 19:30 uur. We moeten dus 7 uur wachten. Zijn er mensen met tips voor binnen of buiten het vliegveld om de tijd te doden?
Waardeer dit bericht:
5 jaar geleden
·
#28680
Ff van het vliegveld weg is wel lekker, want de vertrekhal is vrij matig met nergens zitplek anders dan de restaurantjes. Of je na 12 uur vliegen ‘lekker’ even de stad in gaat is de vraag. Kamer nemen in Novotel Bali Airport. Lekker zwemmen. Douchen en weer door?
5 jaar geleden
·
#28679
Misschien dat Seminyak anders toch beter is? Maar die afstand kan ik niet zo goed inschatten, ligt wel dichtbij Kuta maar Kuta ik best groot dus als je er dan toch nog doorheen moet dan heb je nog niks gewonnen, misschien dat iemand anders je daarin kan adviseren.
5 jaar geleden
·
#28678
Haha, helder:-)

Onze ervaring is dus exact tegenovergesteld. Kuta in een drama en eruit (ons hotel lag op honderdvijftig meter van de mall) in twintig minuten.
Conclusie; neem je tijd.
5 jaar geleden
·
#28677
Oeps, sorry :)
Ik bedoelde te zeggen dat we vanuit het vliegveld erg snel in het centrum zaten, iets van 15 of 20 minuten inderdaad. Maar als je vanuit het winkelcentrum terug naar het vliegveld wil dan ben je veel langer onderweg, je moet dan blijkbaar een andere weg nemen omdat het in het centrum allemaal 1 richtingverkeer is, daarbij is het centrum ook heel erg druk vanaf 16.00 uur, de kids rekende bij ons 15 minuten voor 100 meter. Je kan dus ook niet even een andere weg kiezen en alles stropt dan dicht. Wij vlogen afgelopen jaar om 20.30 uur en het was er echt een gekkenhuis, dus echt optijd vertrekken!

Even voor de duidelijkheid, wij begonnen onze reis in Kuta en 3 weken later waren we dakloos in Nusa Dua en zijn we dus nog even gaan shoppen in Kuta voordat onze vlucht vertrok, we hadden een chauffeur geregeld die ondertussen bij onze spullen bleef.
(We dachten dan dichtbij het vliegveld te zijn maar die rit duurde uiteindelijk zo'n kleine 1,5 uur, we waren maar net optijd)

Ik zal mijn berichtje even aanpassen, ik was er niet helemaal bij denk ik :)
5 jaar geleden
·
#28676
Je kunt bv naar Discovery mall. Je kunt daar ook doorsteken naar het strand waar ook restaurants zitten. Aan de doorgaande straat zijn ook allerhande restaurants en souvenir-toestanden. Na zo'n lange reis denk ik dat je in de mall rustiger loopt. Kunt je ook op het gemak ff zitten en wat eten.

Met een taxi is het denk ik een minuut of twintig.
@ fam Moerkens, wat bedoel je met die heenweg en heenweg?
Je zou met gemak even naar Kuta oid kunnen gaan maar hou er wel rekening mee dat het er erg druk is dus je zal je tijd nodig hebben om weer terug op het vliegveld te komen. De heenweg is ook een stuk korter dan de heenweg dus hou daar rekening mee.


Wij zijn Kuta dit jaar van buiten ingekomen en deden er toen enorm lang over om binnen te komen. Naar de airport toe was prima te doen. Geen idee of het te maken had met in en uit (misschien bedoelt fam Moerkens dat) of dat het pech was en/of de weg van en naar het vliegveld minder filegevoelig is??

Sowieso.....ruim op tijd terug uiteraard!
5 jaar geleden
·
#28675
Het is de bedoeling dat we dan wakker blijven. Hoe kunnen we het beste naar Kuta kunnen gaan? En hoe lang is de reistijd?
5 jaar geleden
·
#28674
Je zou met gemak even naar Kuta oid kunnen gaan maar hou er wel rekening mee dat het er erg druk is dus je zal je tijd nodig hebben om weer terug op het vliegveld te komen. De heenweg is ook een stuk korter dan de terugweg dus hou daar rekening mee.
5 jaar geleden
·
#28673
Hoe laat is het voor jullie dan biologisch? Als het al nacht/avond is zou ik lekker een hotel pakken, even de ogen dicht doen en daarna weer verder.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Wees een van de eersten om op dit bericht te reageren!

Partners

Abonneer

Vul hieronder je emailadres in en ontvang per mail het laatste nieuws van Verrereizenmetkinderen.nl

Social Media

Houd jij van Verre reizen met kinderen? Volg, like en blijf op de hoogte!